RONALDOVA MU*A sad na tapetu UEFA!

Autor:

Sport

19.03.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenzije posle revanš meča osmine finala Lige šampiona između fudbalera Juventusa i Atletika iz Madrida nikako da se smire. "Stara dama" ostvarila je neverovatan preokret trijumfom na svom stadionu (3:0), het-trikom jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda (34), i na taj način obezbedila plasman u četvrtfinale. Prilikom proslave trećeg gola Portugalac se okrenuo prema publici i pokazao mu*a imitirajući trenera Atletika Dijega Simeonea (48), koji je na skoro isti način proslavio prvi gol svoje ekipe u Španiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Odgovor Ronalda mogao bi skupo da ga košta jer je UEFA zvanično pokrenula istragu zbog "nepristojne proslave gola". Trener "jorgandžija" za identičan potez kažnjen je novčano sa 20.000 evra, bez ikakve dodatne suspenzije. Preslikana sudbina mogla bi da zadesi Kristijana, a odluka će biti doneta u četvrtak na sastanku čelnika disciplinske komisije evropske kuće fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading