Stojković prozvao Nikolića: ZNAO SAM DA ĆE DA IGRA K*****SKI

Autor:

Sport

18.08.2017

07:52 >> 07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Stojković imao je uspešan povratak u Partizan, pošto je sačuvao svoju mrežu netaknutom u prvom meču plej-ofa Lige Evrope protiv Videotona. Nažalost, on je bio i jedina svetla tačka u dosadnom remiju (0:0) pred praznim tribinama u Humskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stojković zaustavlja pokušaj Mađara na kraju utakmice

Crno-beli odigrali su bez golova u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, a povratnik u klub rekao je da je očekivao "ovakvu" igru od Marka Nikolića.

- Ne smem sad da se izrazim, jer nije malo... Očekivao sam od Nikolića da će to malo da bude (njighova igra) na k, tako sam rekao da igramo i mi. Oni su čekali jednu šansu i cela ekipa im je bila nameštana da tako igraju, da daju taj jedan gol u gostima, koji bi ih odveo u Ligu Evrope - rekao je Stojković. 

Golman Partizana kazao je da je ispoštovan dogovor iz svlačionice, a to je da se ne primi gol. 


- Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice da ne primimo gol. Sad znamo da nas neki nerešen rezultat u gostima vodi dalje, a igrali smo protiv ekipe koja je prošla Bordo. Imaju trenera koji nas mnogo dobro poznaje i bila je mnogo teška utakmica, pihički i fizički, tako da se završilo dobro po nas. 

Stojković je pozvao i navijače da dođu u nedelju na stadion u Humskoj (20.00 Napredak) i da podrže klub pred odlazak u Mađarsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading