ZVEZDA LIVERPULA ČISTILA TOALET: Mane je zaslužio naklon do poda zbog ovog gesta!

Autor:

Sport

27.11.2018

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Liverpula Sadio Mane govorio je o snimku koji se pojavio na društvenim mrežama na kojem se vidi kako čisti toalet u jednoj džamiji, a sada je otkrio pravi razlog zašto se našao o toj situaciji na iznenađenje fudbalske javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sadio Mane u duelu sa Krstičićem!

- Musliman sam, molim se pet puta dnevno i zbog toga odlazim u džamiju kada god mogu. Jednom sam otišao i sreo sam svog veoma dobrog prijatelja iz Gane. Pozvao sam ga pođe kod mene da popijemo čaj i odgovorio mi je: "Ne mogu, moram da radim i da počistim toalete u džamiji". Rekao sam mu da ćemo to uraditi zajedno- rekao je Senegalac.

Mane nedeljno zarađuje 170.000 funti, a neko je video jedinstvenu priliku da zabeleži kako zvezda Liverpula čisti toalet i od toga napravi senzaciju.

- Dok smo čistili neko nas je snimio. Zamolio sam da ne objavljuje taj video i obećao mi je da neće, ali sledećeg dana je to bilo na internetu. Nije mi drago zbog toga, ali to i nije previše važno- rekao je Mane.

Liverpul gostuje Pari Sen Žermenu u Parizu u sredu od 21 čas u okviru petog kola grupe C Lige šampiona. U isto vreme, drugi meč grupe igraju Napoli i Crvena zvezda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading