Hrvat napušta Torino, čeka ga bogata ponuda!

Autor:

Sport

21.11.2018

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler torinskog Juventusa Mario Mandžukić ove godine se oprostio od reprezentativnog fudbala, a uskoro bi mogao i da napusti "staru damu". Na njegovu adresu stiglo je dosta ponuda, ali jedna bi mogla da bude presudna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Mandžukić

Navodno, bivši reprezentativac Hrvatske želi da prihvati unosnu ponudu iz Kine, koju je do sada nekoliko puta odbijao, svestan da u 32. godini života, ima možda poslednju priliku da finansijski obezbedi i unučiće.

U klubu su jako zadovoljni Mandžukićem, kojem ugovor ističe 2020. godine, ali će na kraju sezone imati priliku da lepo zarade i do 30.000.000 evra, koliko su bogati Kinezi spremni da plate, jer bi u protivnom godinu dana kasnije otišao besplatno.

Njegova trenutna zarada u Torinu iznosi 5.000.000 evra, a ove sezone je postigao pet golova na 12 nastupa i ukoliko ne potpiše novi ugovor kojim bi zaključio karijeru u redovima Stare dame, opcija odlaska u Kinu čini se najizvjesnijom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading