Ova žena ima najbizarniji fetiš na svetu: Hoće da se uda, a zaljubljena je u... Nikada ne biste pogodili!

Autor: Republika

Razonoda

23.07.2019

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amanda Liberti iz Engleske ima najneverovatniji fetiš na svetu (ako se to tako uopšte može nazvati). Ona je ludo zaljubljena u luster i planira da se uda za njega.

Dala mu je i ime - Lumije. Inače, Lumije joj je omiljeni i obožavani luster, ali ima ih na stotine, jer je apsolutno fascinirana njima. 

Očekivano, mnogi je nazivaju pogrdnim imenima, najčešće "ludačom", i ona je svesna da izaziva određeno zgražavanje zbog svoje neobične ljubavi. Ipak, Amanda zna da bi joj bilo lakše da nađe muškarca i da bi svi to odobravali, ali ne želi da beži od svoje prirode. 

Kaže da je ispunjena ljubavlju prema lusteru, a da osim toga ima sasvim normalan socijalni život, prijatelje i porodicu i da je jednostavno rođena drugačija od ostalih. 

Pa, kad se sve sabere, ima i gorih perverzija, zar ne? U svakom slučaju, Amanda planira tradicionalno venčanje sa lusterom, uz razmenu prstenja i svega ostalog što ide uz ceremoniju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading