Srpski telegraf poklanja "Ruski lekar": Kako da se borite protiv depresije? Čajevi za dobro raspoloženje!

Autor:

Lifestyle

10.07.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svakom koraku možemo da čujemo da je depresija bolest modernog društva. U žurbi da zaradimo što više novca i porodici priuštimo što lagodniji život, zaboravljamo iskonske vrednosti i sve manje vremena poklanjamo suštinski važnim stvarima. Zbog toga se osećamo prazno i usamljeno iako smo stalno u "petoj brzini". Nakon nelagodnog osećaja vrlo brzo i podmuklo razvija se i depresija koja se teško leči i koja može da uništi život. Preduprediti depresiju i umanjiti njeno delovanje može se i prirodnim putem - uz pomoć čajeva.

RepublikaFoto: Photo by Amanda Lins on Unsplash
Foto: Ilustracija

U dodatku "Ruski lekar" koji Srpski telegraf poklanja svojim čitaocima svakog četvrtka možete pročitati koje to biljke imaju blagotvorno dejstvo na organizam, koji to čajevi umiruju, pomažu vam da lakše zaspite uoliko imate problem sa nesanicom...

Osim toga, možete saznati i koja to biljka uklanja neprijatan zadah koji može biti veliki zdravstveni problem koji se preliva i na onaj socijalne prirode.

Na stranama "Ruskog lekara" kriju se i odgovori zašto je dobro konzumirati feferone u umerenim količinama, ali i fantastični recepti za sladolede koji su omiljena poslastica u ovim vrelim danima.

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading