KO JE UHAPŠENI ĐORĐE SLINAVI: Naručio pucnjavu u kafeu Oranž, BRUTALNO PRETIO POSLE OBJAVLJIVANJA CRNE KNJIGE DILERA!

Autor:

Hronika

04.03.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Jakovljevića (37) zvani Đole Slinavi uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Foto: printscreen
Đorđe Jakovljević zvani Đole Slinavi

Sumnja se da je 2. marta ove godine u Lazarevcu automobilom marke "BMV" namerno prešao u suprotnu kolovoznu traku i pokušao da udari u vozilo oštećenog koji je uspeo da izbegne kontakt sa "BMV". Šest dana ranije, automobilom je došao do kuće oštećenog, turirao i pritiskao sirenu, nakon čega je protiv njega podneta prekršajna prijava iz Zakona o javnom redu i miru.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi Đole Slinavi zaplenjene su tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

KO JE ĐOLE SLINAVI

Podsećamo, Jakovljević je u žižu javnosti dospeo 2013. godine kada je najgnusnije pretio Udruženju građana "Sveti Sava" nakon što su objavili "Crnu knjigu", odnosno listu svih dilera s njihovim slikama, mestom stanovanja i načinom na koji i kome prodaju drogu u Lazarevcu.

- Dali smo proverene informacije ko prodaje drogu i kako u Lazarevcu, i niko nevin nije na spisku. Isti izvor nas je upozorio da je jedan od vođe dilera Đorđe Jakovljević platio čoveka da nam naudi - istakli su tada u udruženju.

Naredne godine, Đole Slinavi je uhapšen sa tri kilograma droge koju je hteo da proda u Lazarevcu. Policija ga je tada pratila od trenutka kada se prvi put našao sa Ćamilom Tahirijem, poznatim dilerom iz Preševa. Drogu je sakrio u automobil i Ćamilu platio 35.000 evra. Policija je Jakovljeviću napravila "sačekušu" na autoputu kada se vraćao u Lazarevac i uhapsila ga u akciji zvanoj "Pluton".

Hvalio se da je nedodirljiv

Prema "Crnoj knjizi" lazarevačkog udruženja, Jakovljević se javno hvalio da mu niko ništa ne može.

Jedan je od naručilaca pucnjave u kafeu "Oranž". Ima veći broj skupocenih vozila. Zaposlen je u "Kolubari" kao vozač, a hvali se da platu sa računa nije podigao dve godine. Tvrdi da neće stati dok ne zaradi milion evra - stoji u opisu Đoleta Slinavog.

Pucnjava u kafeu "Oranž"

U decembru 2014. godine oko 22 časa došlo je do pucnjave u kafeu "Oranž" u Lazarevcu. Tom prilikom su povređeni Aleksandar J. (30) i Veljko K. (30) kada je na njiih zapucao maskirani napadač. Ranjeni mladići su odranije poznati policiji, a pretpostavlja se da je do obračuna došlo zbog neraščišćenih računa oko prodaje narkotika. 

Sumnja se da je Jakovljević umešan u ovaj incident, a iz Udruženja ističu kako je Đole Slinavi upravo jedan od naručilaca pucnjave.

Iz Udruženja su više puta apelovali na nadležne organe da sklone dilere sa ulica Lazarevca, a naročito tražili da uhapse Jakovljevića.

 

Хитно хапшење!!! УГСС поново тражи од надлежних органа да ухапсе и са улице склоне Ђорђа Јаковљевића званог Ђоле... Posted by Удружење Грађана Свети Сава on Tuesday, March 2, 2021

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading