U VELIKOJ AKCIJI POLICIJE UHAPŠEN SLINAVI!

Autor:

Hronika

04.03.2021

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Đorđa Jakovljevića (37) zvanog Đole Slinavi zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Foto: Ilustracija

Sumnja se da je on, 2. marta ove godine u Lazarevcu, automobilom marke "BMV" namerno prešao u suprotnu kolovoznu traku i pokušao da udari u vozilo oštećenog koji je uspeo da izbegne kontakt sa "BMV".

Osumnjičeni je, takođe, šest dana ranije automobilom došao do kuće oštećenog, turirao i pritiskao sirenu, nakon čega je protiv njega podneta prekršajna prijava iz Zakona o javnom redu i miru.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi Đole Slinavi zaplenjene su tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading