NETANIJAHU IMA PORUKU ZA IRANCE: Zaustavili ste Ronalda, srušite vladu

Autor: b92, Republika

Svet

29.06.2018

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu snimio je video u kojem pimpuje fudbalsku loptu i poziva Irance na rušenje vlade.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Benjamin Netanijahu

Netanijahu je poručio je Irancima da mogu da sruše svoju vladu pošto je njihova fudbalska reprezentacija uspela da zasutavi Ronalda.

Netanijahu se obratio iranskoj opoziciji, te poručio da potraži inspiraciju u nastupu reprezentacije protiv Kristijana Ronalda i njegove ekipe, te da se ohrabre za suprotstavljanje vladi.

- Poručujem iranskom narodu: Pokazali ste hrabrost na terenu i danas ste pokazali istu hrabrost na ulicama Irana - rekao je Netanijahu u snimku s naslovom “Možete li da sprečite Ronalda da zabije gol”. 


- Iran ima mnogo problema, zagađenje vazduha, nedostatak vode, milijarde potrošene zbog terorizna. Možete li da zamislite šta bi se dogodilo da iranska vlada, umesto bacanja vašeg novca na Siriju, Jemen i nepotrebne ratove na Bliskom istoku, počne ulagati u rešavanje problema u Iranu - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading