UBIO SUPRUGU I TROJE DECE, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Monstrum poštedeo samo najmlađe dete! (FOTO)

Autor:

Svet

23.04.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija pronašla pet tela u porodičnoj kući.

UBIO SUPRUGU I TROJE DECE, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Monstrum poštedeo samo najmlađe dete! (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook

Užasna tragedija potresla je mirnu zajednicu u Jukonu, Oklahomi, kada je Džonaton Kendi (42) pucao i ubio svoju suprugu Lindzi (19) i trojicu sinova, pre nego što je okrenuo oružje ka sebi. Policija je pronašla pet tela u porodičnoj kući nakon što je desetogodišnji sin pozvao hitne službe da prijavi zločin.

Misterija motiva

Narednik Gari Najt iz lokalne policije izjavio je da ostaje misterija šta je navelo Kendija da počini ovaj strašan čin. Motiv za ubistva i razlog zašto je najmlađi sin pošteđen ostaju nepoznati, ostavljajući zajednicu u potpunom šoku.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

 

Reakcija škole i komšija

Škola u koju su išli ubijeni Itan (14) i Lukas (12) Kendi izrazila je duboko žaljenje povodom tragedije, dok je komšija Brajan Grejem izjavio da je cela zajednica zapanjena onim što se dogodilo. Kendijeva porodica bila je poznata po tome što su bili sjajni prijatelji i dobri komšije, te je njihov tragičan kraj ostavio sve u šoku.

- Šokirani smo, srca su nam slomljena, ovakva tragedija jednostavno prkosi razumu - napisao je direktor Čarls Bredli u saopštenju roditeljima.

Niko to nije očekivao! Bili su sjajna porodica i dobri prijatelji. Stalno smo se obilazili i družili. Zaista će nam nedostajati. Zaista bismo voleli da se ovo nije dogodilo - rekao je komšija.

Detalji istrage

Istražitelji veruju da je pucnjava počela nakon svađe supružnika u nedelju uveče ili u ponedeljak rano ujutro. Tela žrtava pronađena su u različitim delovima kuće, a policija je saopštila da je pronašla dva tela na spratu i dva u prizemlju. Jedno od dece je čak upucano u krevetu, dodatno naglašavajući stravičnost ovog zločina.

Otac monstrum je radio kao video inženjer dok je porodica živela u kraju gde kuće koštaju od 211.000 do 365.000 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading