UDARNA VEST IZ MOSKVE! Uhapšen zamenik Sergeja Šojgua! Napravio je NEOPROSTIVU grešku

Autor:

Svet

23.04.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Munjevita akcija ruske policije

UDARNA VEST IZ MOSKVE! Uhapšen zamenik Sergeja Šojgua! Napravio je NEOPROSTIVU grešku

Foto: Tanjug/AP

Istražni komitet Rusije saopštio je da je zamenik ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua, Timur Vladimirovič Ivanov, priveden zbog sumnje da je primio mito. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti zbog visoke pozicije koju Ivanov zauzima u ruskoj vladi.

Ivanov je prethodno obavljao značajne funkcije, uključujući i poziciju zamenika predsednika vlade Moskovske oblasti 2012. godine, kao i generalnog direktora državnog preduzeća Oboronstroj.

Ova istorija visokih položaja dodatno pojačava interesovanje za slučaj i postavlja pitanje o mogućim implikacijama na političku scenu Rusije. Očekuje se da će dalji razvoj događaja imati značajan uticaj na javno mnjenje i političku situaciju u Rusiji.

Ovo hapšenje dodatno ističe problem korupcije unutar ruskih političkih krugova. Tokom proteklih godina, Rusija se suočila sa više slučajeva korupcije među visokim zvaničnicima, što je izazvalo zabrinutost u društvu i postalo predmet intenzivnih rasprava o neophodnosti borbe protiv korupcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading