MEDVEDEV PORUČIO: Rusija će pobediti, bez obzira na 61 milijardu krvavih dolara!

Autor:

Svet

20.04.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusija poručuje: "Pobedićemo, bez obzira na 61 milijardu krvavih dolara"

MEDVEDEV PORUČIO: Rusija će pobediti, bez obzira na 61 milijardu krvavih dolara!

Foto: shutterstock,Tanjug/AP


Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije, Dmitrij Medvedev, izneo je snažnu poruku nakon što je američki Kongres podržao nacrt zakona o pomoći Ukrajini. Istakao je da Rusija neće biti pokolebana, čak i uz ogromnu finansijsku podršku koju će SAD pružiti Ukrajini.

"Rusija će pobediti, bez obzira na 61 milijardu krvavih dolara koji će uglavnom usisati nezasiti vojno-industrijski kompleks Amerike. Snaga i istina su na našoj strani", naglasio je Medvedev.


Zaharova: Sponzorisanje terorističke aktivnosti

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova, Marija Zaharova, takođe je izrazila snažan stav povodom odluke SAD o pružanju vojne pomoći Ukrajini. Ona je istakla da je ova odluka korak ka produbljivanju kriza, te da direktno sponzorisanje terorističke aktivnosti predstavlja ozbiljan presedan. Zaharova je naglasila da vojna pomoć Kijevu znači direktno sponzorisanje terorističkih aktivnosti, dok je pomoć Izraelu i Tajvanu tumačena kao mešanje u unutrašnje poslove drugih zemalja.

"Vojna pomoć kijevskom režimu je direktno sponzorisanje terorističke aktivnosti, Tajvanu - mešanje u unutrašnja pitanja Kine, a Izraelu - direktan put ka eskalaciji situacije u regionu bez presedana", rekla je Zaharova.



Ove izjave visokih zvaničnika Rusije jasno pokazuju snažan stav i odlučnost da se suprotstave spoljnim uticajima i podrže svoje interese na međunarodnom planu. Uprkos finansijskim aspektima, Rusija ne odustaje od svojih ciljeva i nastavlja da se bori za svoju poziciju u globalnoj politici.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading