ŠOKANTNO: KORISNICA TERETANE ODGRIZLA PRST DRUGOJ ŽENI: Razlog će vas ZGROZITI! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Svet

13.04.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije nastale nakon incidenta prikazuju Rosaninu desnu ruku kojoj nedostaje vrh malog prsta, koji je završio u plastičnoj kesi kao dokaz.

ŠOKANTNO: KORISNICA TERETANE ODGRIZLA PRST DRUGOJ ŽENI: Razlog će vas ZGROZITI! (FOTO+VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@moviendoideas

U teretani Gimnasio Great Fitness u Montereju u Meksiku, došlo je do šokantnog incidenta kada je besna korisnica teretane, Rosana (44), odgrizla prst drugoj ženi, Letisiji (66), tokom tuče koja je izbila zbog korišćenja sprave za vežbanje.

Sve se odigralo nakon što je Letisija optužila Rosanu da predugo koristi "leg press". Na snimku sigurnosne kamere vidi se kako Letisija skače i sukobljava se sa Rosanom, a nakon što su se fizički obračunale, Rosana je uspela da zgrabi Letisiju za kosu i povuče je po podu teretane. U toku tuče, Letisija je odgrizla prst Rosani, nakon čega je pala u nesvest.



Fotografije nastale nakon incidenta prikazuju Rosaninu desnu ruku kojoj nedostaje vrh malog prsta, koji je završio u plastičnoj kesi kao dokaz. Nakon što su obe žene izbačene iz teretane, Letisija se navodno suočava sa optužbama za napad, dok se Rosana oporavlja od povreda. Nije poznato da li su lekari uspeli da spoje odgriženi deo prsta.



Posle incidenta, menadžeri teretane su istakli da su obe žene nepoželjne u njihovom centru za vežbanje ubuduće, što dodatno naglašava ozbiljnost situacije.

Ovaj incident je izazvao šok i zgražavanje javnosti, a posebno je alarmantno to što je do tuče došlo zbog banalnog razloga poput korišćenja sprave za vežbanje. Nadamo se da će ovaj slučaj poslužiti kao opomena svima da rešavanje konflikata nasiljem nikada nije rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading