DOK SE KEJT BORI SA RAKOM, VILIJAM ČESTO ODLAZI KOD OVE ŽENE: Viđali su ga sa njom, a sad je to ČEŠĆE NEGO IKAD

Autor:

Svet

13.04.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Vilijam sve bliži Kejtinoj majci, Kerol Midlton

DOK SE KEJT BORI SA RAKOM, VILIJAM ČESTO ODLAZI KOD OVE ŽENE: Viđali su ga sa njom, a sad je to ČEŠĆE NEGO IKAD

Foto: www.profimedia.rs


Prema informacijama britanskih medija, princ Vilijam provodi sve više vremena u društvu Kerol Midlton, majke princeze Kejt. Iako se spekulisalo da je reč o kraljici Kamili, supruzi njegovog oca, kralja Čarlsa, čini se da je Vilijam pronašao posebnu vezu sa Kerol. Njih dvoje su čak viđeni zajedno u pabu bez Kejt, što ukazuje na izuzetno dobre porodične odnose. Izvor blizak porodici otkriva da Vilijam gleda na Kerol kao na svoju drugu majku, a njihov blizak odnos je posebno značajan u teškim trenucima za britansku kraljevsku porodicu.



Kerol Midlton kao podrška u teškim trenucima

Kerol Midlton, koja ima 69 godina, pruža snažnu podršku princezi Kejt u prevazilaženju zdravstvenih problema. Iako je Kejt isticala da joj je porodica izuzetno važna, posebno u teškim vremenima, raduje je činjenica da se Vilijam tako dobro slaže sa njenom majkom. Kerol i njen suprug Majk nedavno su boravili kod kraljevske porodice za vreme Uskrsa, što dodatno naglašava bliskost njihovih porodica.


Vilijamova bliskost sa Kerol Midlton izaziva pažnju javnosti, posebno zbog njihovog izuzetno prisnog odnosa. Kerol je postala ključna podrška Kejt i njenom suprugu u teškim trenucima, a njihova porodična povezanost dodatno je istaknuta tokom perioda Uskrsa. Ova priča o porodičnoj podršci i bliskosti između Kerol i Vilijama ističe važnost porodičnih veza, posebno u teškim vremenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading