OSUĐENIK NA SMRT NARUČIO POSLEDNJI OBROK VREDAN 100 DOLARA! Poslednja izjava pred POGUBLJENJE će vas ostaviti bez teksta!

Autor:

Svet

10.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična sudbina Brajana Dorsija

OSUĐENIK NA SMRT NARUČIO POSLEDNJI OBROK VREDAN 100 DOLARA!  Poslednja izjava pred POGUBLJENJE će vas ostaviti bez teksta!

Foto: youtube.com/death row and executions


Brajan Dorsi, osuđenik iz Misurija, pogubljen je nakon što mu je odbijen zahtev za pomilovanje. Uz poslednju izjavu koja odražava njegovu tešku krivicu, Dorsi je imao neobičan poslednji obrok koji je uključivao dva dupla čizburgera sa slaninom, pohovane pileće nugete, velike porcije pomfrita i picu sa raznovrsnim dodacima. Ovaj slučaj je izazvao pažnju javnosti i izazvao polemiku o pravdi i rehabilitaciji osuđenika.

Odbijanje pomilovanja i poslednja izjava

Izvršenje smrtne kazne nad Brajanom Dorsijem usledilo je nakon odbijanja molbe za pomilovanje od strane guvernera Misurija, Majka Parsona, kao i odbijanja žalbi od strane Vrhovnog suda Sjedinjenih Država. Dorsi je svoju poslednju izjavu napisao neposredno pre pogubljenja, izražavajući težinu svoje krivice i sramote.

Neobičan poslednji obrok

Detalji Dorsijevog poslednjeg obroka privukli su pažnju javnosti. Njegova neobična poslednja želja obuhvatala je dva dupla čizburgera sa slaninom, pohovane pileće nugete, velike porcije pomfrita i picu sa kobasicom, feferonima, lukom, pečurkama i ekstra sirom. Ova specifična porudžbina izazvala je različite reakcije i podstakla diskusije o psihološkom stanju osuđenika pred izvršenje smrtne kazne.

Kriminalni slučaj i peticija za pomilovanje

Dorsi je osuđen zbog ubistva svoje rođake i njenog supruga, a uprkos peticiji koju je potpisalo 72 sadašnjih i bivših zatvorskih službenika tvrdeći da je Dorsi rehabilitovan, njegova molba za pomilovanje je odbijena. Ovaj slučaj je izazvao kontroverze i pokrenuo pitanja o pravdi i rehabilitaciji osuđenika, te je postao predmet široke javne rasprave.


Pogubljenje Brajana Dorsija nakon odbijanja zahteva za pomilovanje izazvalo je burne reakcije u javnosti. Detalji njegovog poslednjeg obroka i izjava pre smrti dodatno su podgrejali interesovanje za ovaj slučaj, istovremeno otvarajući pitanja o pravdi, rehabilitaciji osuđenika i moralnim dilemama smrtne kazne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading