MELANIJA TRAMP PONOVO U AKCIJI, LEPŠA NEGO IKAD: Da li je njeno prisustvo ključno za Trampovu pobedu?

Autor:

Svet

09.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melanija Tramp se vraća u političku arenu

MELANIJA TRAMP PONOVO U AKCIJI, LEPŠA NEGO IKAD:  Da li je njeno prisustvo ključno za Trampovu pobedu?

Foto: Tanjug/AP Photo/Lynne Sladky


Melanija Tramp, supruga bivšeg predsednika Donalda Trampa, vratila se u centar pažnje ovog vikenda tokom večeri sakupljanja donacija na Floridi. Njena prisutnost izazvala je veliko interesovanje javnosti, posebno zbog njene ranije primetne odsutnosti tokom političke kampanje.

Prisustvo na javnim događajima

Iako se Melanija držala na distanci tokom kampanje 2020. i bila primetno odsutna iz kampanje 2024, ona se sada vratila na političku scenu. Pored večeri sakupljanja donacija, planira se i njen prvi veliki politički događaj u godini - prikupljanje sredstava za organizaciju Log Cabin Republicans, koja okuplja LGBTQ+ konzervativce.

Foto: Tanjug/AP Photo/Lynne Sladky

Melanija i Donald Tramp

 


Medijska pažnja i javni rejting

Melanija Tramp je često bila predmet kritika i negativnih komentara, posebno tokom vremena provedenog u Beloj kući. Napustila je Belu kuću sa 47% nepovoljnim rejtingom, što je najgori rejting popularnosti za bilo koju prvu damu u istoriji. Njena netrepeljivost prema medijima je delom proizašla iz negativnog stava prema njenom suprugu, bivšem predsedniku Trampu.

Foto: Tanjug/AP Photo/Lynne Sladky

Melanija i Donald Tramp

 

Uticaj na Trampovu kampanju


Povratak Melanije Tramp na političku scenu mogao bi imati značajan uticaj na Trampovu kampanju. Iako je ranije najavljivala da će biti mnogo zauzeta i prisutna tokom kampanje, ostaje da se vidi u kojoj meri će njeno prisustvo pomoći Trampu u trci za predsednički mandat.


Očekuje se da će Melanijino prisustvo dodatno zainteresovati javnost za Trampovu političku kampanju, posebno uoči predsedničkih izbora koji će se održati 5. novembra. Ostaje da vidimo kako će se njen povratak odraziti na Trampovu političku strategiju i podršku birača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading