RAZBILA MUŽU GLAVU KOSKOM IZ KLJUČALE ČORBE ZBOG POLITIKE! Teško porodično nasilje zbog lokalnih izbora!

Autor:

Svet

09.04.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa između supružnika nastala je usled političkog neslaganja oko rezultata lokalnih izbora održanih u njihovom gradu.

RAZBILA MUŽU GLAVU KOSKOM IZ KLJUČALE ČORBE ZBOG POLITIKE! Teško porodično nasilje zbog lokalnih izbora!

Foto: shutterstock

U Poljskoj, 44-godišnja žena iz grada Bartošica privukla je pažnju javnosti nakon što je tokom političke rasprave sa suprugom, koristeći kosku iz kljućale čorbe, zadala mu povrede po glavi.

Kako je prenela poljska agencija PAR, žena je uhapšena nakon što je hitna pomoć prevezla muškarca u bolnicu gde su morali da mu ušivaju glavu zbog zadobijene povrede.

- Bio je sav u krvi. Ranu je bilo potrebno zašiti... Žrtva je rekla policiji da ga je žena udarila koskom iz čorbe - napominje agencija.


Svađa između supružnika nastala je usled političkog neslaganja oko rezultata lokalnih izbora održanih u njihovom gradu. Prema izveštaju agencije, prvi krug izbora za lokalnu samoupravu nije dao jasne rezultate, što je dovelo do tenzija među građanima.

Policija je saopštila da su oba učesnika incidenta bila pod uticajem alkohola, što je dodatno pogoršalo situaciju. Pritom, žrtva je naglasila da je napad izveden upotrebom kosti iz čorbe, što dodatno baca svetlo na neobičnost ovog događaja.

Nakon što je procesuirana zbog okrutnosti prema partneru, žena je osuđena na uslovnu kaznu i trenutno se otrežnjuje u policijskoj stanici. Policija je već pregledala stan u kojem se incident desio i oduzela kosku kao dokaz.

- Pritvorena žena se otrežnjuje u policijskoj stanici, već je procesuirana zbog okrutnosti prema partneru i osuđena je na uslovnu kaznu - prenosi agencija.

Ovaj neobičan incident jasno pokazuje kako političke tenzije mogu dovesti do ekstremnih situacija čak i unutar porodičnog okruženja.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading