DEVOJKU SILOVALA SEDMORICA MOMAKA: Užas u blizini Srbije! Jedan od napadača poveo i MAJKU sa sobom da bi UPERILA PIŠTOLJ u žrtvu!

Autor:

Svet

04.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor je potresao sve, napadač je na sudu izneo sramnu odbranu

DEVOJKU SILOVALA SEDMORICA MOMAKA: Užas u blizini Srbije! Jedan od napadača poveo i MAJKU sa sobom da bi UPERILA PIŠTOLJ u žrtvu!

Foto: ansa.it printscreen

Dvadesetogodišnja Italijanka iz Palerma pojavila se ovih dana na sudu gde je svedočila posle užasnog zločina koji joj se dogodio prošle godine kada je silovana.

Devojka je otkrila da je glavni akter silovanja bio momak koga je prošle godine odbila, te je u naletu ljubomore počeo da joj preti.

Pre silovanja, isti taj momak pokušao je da je zastraši tako što je sa sobom poveo i majku koja je devojci, kako bi "spasila čast sinu" uperila pištolj u glavu uz poruku da bi joj bolje bilo da se ne igra s njenim sinom.

Italijanka je na svedočenju rekla da je tada izvadila biber sprej iz torbe koji je uperila u momka i njegovu majku i nakon što ih je onesposobila, pobegla je.

Međutim, samo mesec dana kasnije, on je u društvu šestorice drugova napao žrtvu u haustoru blizu centra Palerma i tamo je kidnapovana.

Odveli su je na napušteno gradilište gde su je silovala sedmorica tinejdžera.

Mladići su za ovaj užasan zločin dobili kaznu od osam godina i osam meseci zatvora. 

Momak se na sudu branio konstatacijom da mu je devojka nakon što je želeo da uđe u odnos s njom krenula da mu preti da će ga optužiti za silovanje.

"Doveo sam majku da bi je ucenio da povuče optužbe. Prethodno mi je rekla da me je zaista i tužila", rekao je momak.

Inače, kada se silovanje dogodilo, devojka isprva nije želela da slučaj prijavi policiji, ali je njen sadašnji i tadašnji dečko rešio da on to učini i tada se klupko odmotalo i napadači su uhapšeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading