POLICIJA NIJE REAGOVALA NA POZIV, REKLI JOJ DA NISU TAKSISTI! Devojka zamolila da je patrola odveze kući jer se plaši - ZAVRŠILA UBIJENA!

Autor:

Svet

04.04.2024

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga!

POLICIJA NIJE REAGOVALA NA POZIV, REKLI JOJ DA NISU TAKSISTI! Devojka zamolila da je patrola odveze kući jer se plaši - ZAVRŠILA UBIJENA!

Foto: intagram.com/printscreen

Uznemirrujuće otkriće je objavljeno u emisiji Live News u vezi sa ubistvom 28-godišnjakinje  Agios Anargyrosu od strane njenog bivšeg partnera.

Prema izveštaju Live News-a, žrtva ovog novog slučaja ubistva u Agios Anargyrosu se obratila Hitnoj akciji jer se plašila 39-godišnjeg bivšeg partnera.

Policajac iz "100" kojem je žrtva zvala i zatražila dolazak patrolnog vozila odgovorio je: "Gospođo, patrolno vozilo nije taksi".

Podseća se da u slučaju da građanin ima sigurnosni problem ili neki drugi zdravstveni problem, mora biti u pratnji patrolnog vozila.

Što se tiče vremenske linije: Nesrećna žena je otišla sinoć (01/04/2024) u policijsku stanicu Agios Anargyros, u pratnji svog prijatelja, da prijavi osobu koja je, prema navodima, uznemiravala.

Zatim je zatražila policijsku zaštitu kako bi se vratila kući jer se bojala. Prema informacijama, iz policijske stanice su je obavestili da ili treba podneti tužbu ili obavestiti centar Hitne akcije da bi poslali patrolu. Devojka je zatražila da je odvedu kući jer se plašila, a da pritom ne podnese tužbu.

Izlazeći iz policijske stanice i prilazeći cilju, razgovarala je na telefonu sa "100". Tamo ju je napadač, koji ju je pratio, video i napao nožem, nanoseći joj smrtonosne povrede, čak i u centru Hitne akcije, gde su, prema navodima, čuli njene krike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading