MUŠKARAC UBIJEN U PUCNJAVI: Vatreni obračun na magistralnom putu Podgorica – Cetinje

Autor:

Svet

03.04.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj događaj izazvao je šok i nevericu među meštanima Meteriza, koji su izrazili duboko saosećanje prema porodici nastradalog muškarca.

MUŠKARAC UBIJEN U PUCNJAVI: Vatreni obračun na magistralnom putu Podgorica – Cetinje

Foto: ATA Images/E-stock

Jedan muškarac izgubio je život danas u pucnjavi koja se dogodila u mestu Meterizi, na magistralnom putu PodgoricaCetinje. Ovaj tragični događaj potresao je lokalnu zajednicu i izazvao zabrinutost među građanima, pišu Novosti.

To je potvrđeno TV E iz Uprave policije.


Pucnjava se dogodila na javnom mestu, što je dodatno uznemirilo ljude koji su se u tom trenutku nalazili u blizini. Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je bio meta napada i preminuo je na licu mesta pre nego što je medicinska pomoć mogla da stigne.

Ovaj događaj izazvao je šok i nevericu među meštanima Meteriza, koji su izrazili duboko saosećanje prema porodici nastradalog muškarca. Mnogi su se okupili kako bi pružili podršku i solidarnost u ovim teškim trenucima.

Nadležni organi su brzo reagovali i započeli istragu kako bi utvrdili okolnosti ovog tragičnog događaja. Policija je obezbedila mesto zločina i apelovala na građane da pruže sve relevantne informacije koje bi mogle pomoći u rasvetljavanju slučaja.

Ovaj događaj dodatno je uznemirio javnost zbog već postojeće zabrinutosti u vezi sa bezbednošću na magistralnom putu Podgorica – Cetinje. Građani su izrazili bojazan zbog ovakvih incidenata i traže od nadležnih da preduzmu konkretne korake kako bi se poboljšala bezbednost u ovom području.

Građani su uznemireni i traže sigurnije okruženje, dok se istovremeno čeka zvanično saopštenje o razlozima i okolnostima ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading