PRINCEZA OD VELSA DONIRALA KOSU: Kejt Midlton sve obavila u tajnosti i pomogla bolesnoj deci

Autor:

Svet

03.04.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj čin je takođe imao za cilj da podigne svest o važnosti dobrotvornog rada i pružanja podrške onima koji se suočavaju s teškim zdravstvenim izazovima.

PRINCEZA OD VELSA DONIRALA KOSU: Kejt Midlton sve obavila u tajnosti i pomogla bolesnoj deci

Foto: Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pre sedam godina, Kejt Midlton je odlučila da napravi veliki korak i odreže čak 18 cm svoje prelepe kose kako bi je donirala u dobrotvorne svrhe. Ovaj gest princeze od Walesa nije prošla neprimećeno, a njen doprinos je bio od velikog značaja za organizaciju The Little Princess Trust u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ova organizacija se bavi pravljenjem perika za mlade ljude koji su izgubili kosu usled tretmana protiv raka ili drugih medicinskih stanja.

Kejt Midlton je svojim postupkom pokazala veliku velikodušnost i brigu za druge, a njen primer je bio inspirativan za mnoge ljude širom sveta. Kada je portparolka dobrotvorne organizacije izjavila da je lepo pomisliti da je neko dobio periku s kosom princeze Kate, istaknula je koliko je ovaj gest bio značajan za one koji su dobili perike. Takođe, dodala je da je Kate Middleton poznata po svojoj prelepnoj kosi, te da je bilo fantastično što je odlučila da je podeli s onima kojima je to zaista potrebno.

- Lepo je pomisliti da je neko, negde, verovatno više od jedne osobe, dobio periku s kosom princeze Kejt. To je stvarno lepa zamisao i fantastična je za podizanje svesti, plus ima prekrasnu kosu, svi mi žudimo za tom kosom! - rekla je tada za People Helen Creese, portparloka dobrotvorne organizacije.

Ovaj čin je takođe imao za cilj da podigne svest o važnosti dobrotvornog rada i pružanja podrške onima koji se suočavaju s teškim zdravstvenim izazovima. Kate Middleton je svojim primerom pokazala da je i jedan mali gesta poput donacije kose mogao da ima veliki uticaj na nečiji život i samopouzdanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading