NETANJAHU IDE HITNO NA OPERACIJU! Usred rata njegovu funkciju preuzima ministar PRAVDE!

Autor:

Svet

31.03.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Netanjahu mora hitno na operaciju kile nakon sastanka sa ratnim kabinetom

NETANJAHU IDE HITNO NA OPERACIJU! Usred rata njegovu funkciju preuzima ministar PRAVDE!

Foto: Tanjug/AP


Izraelski premijer Benjamin Netanjahu će biti podvrgnut operaciji kile pod potpunom anestezijom nakon što završi sa sastankom svog ratnog kabineta večeras. Ova procedura dolazi u vreme kada rat u Gazi bjesni nakon napada terorista Hamasa na Izrael 7. oktobra. Zamenik premijera i ministar pravde Jariv Levin će preuzeti ulogu premijera tokom Netanjahuove operacije, saopšteno je iz kabineta premijera.

Lekari su otkrili herniju u subotu tokom rutinskog pregleda, a nakon konsultacija doneta je odluka da premijer bude podvrgnut operaciji nakon završetka njegovog dnevnog rasporeda, prema saopštenju iz njegove kancelarije. Ovo nije prvi put da se Netanjahu suočava sa ovim zdravstvenim problemom, budući da je već bio podvrgnut operaciji kile 2013. godine, a prošle godine mu je ugrađen pejsmejker.

Netanjahuova zdravstvena istorija

Premijer Izraela je već prošao kroz slične zdravstvene izazove. Ova nova operacija kile dolazi nakon što je prošle godine ugrađen pejsmejker, što ukazuje na njegovu ranjivost i stalnu brigu oko zdravlja. Netanjahu je i ranije uspešno prevazišao slične medicinske procedure, ali ova vest svakako privlači pažnju javnosti, posebno u kontekstu aktuelnih političkih i vojnih dešavanja.

Rat u Gazi i politička situacija

Ova vest dolazi u vreme eskalacije tenzija između Izraela i Hamasa, sa napadima i kontranapadima koji su doveli do ozbiljne vojne situacije na Bliskom istoku. Premijerova odsutnost zbog operacije kile može imati uticaj na političke odluke i poteze Izraela tokom ovog sukoba. Uprkos zdravstvenim izazovima, Netanjahuova posvećenost vođenju zemlje i rešavanju kriznih situacija ostaje neosporna.

U skladu sa ovim saopštenjem, pratimo razvoj situacije i očekujemo uspešan oporavak izraelskog premijera nakon operacije kile.

(Dejli Mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading