KEJT I VILIJAM ZNALI SU ODAVNO DA ONA IMA RAK? Nova vest PONIŠTILA celu dramu! Jedna stvar više nema nikakvog smisla (VIDEO)

Autor:

Svet

26.03.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza od Velsa šokirala je planetu kada je u petak saopštila da ima rak

KEJT I VILIJAM ZNALI SU ODAVNO DA ONA IMA RAK? Nova vest PONIŠTILA celu dramu! Jedna stvar više nema nikakvog smisla (VIDEO)

Foto: Tanjug AP

Princeza od Velsa, Kejt Midlton u centru je pažnje celog sveta posle objave da joj je u 42. godini života dijagnostikovan rak te da je podvrgnuta "preventivnoj" hemoterapiji.

Ketrin je u video poruci otkrila da je vest došla kao 'veliki šok' i da su ona i Vilijam "činili sve što mogu da obrade informacije što pre zbog mlade porodice ".

Potparol Kejt Midlton kazao je da detalji o njenom lečenju neće biti objavljeni, kao niti informacija o kojem se tačno tipu raka radi.

Ugledni američki lekar doktor Džonatan Rejner, profesor medicine na fakultetu George Washington, rekao je za CNN da s medicinske strane gledišta potpuno odbacuje video snimak Kejt Midlton u kojem ona kaže da je za rak saznala posle operacije abdomena.

Rejner tvrdi da nema nikakvog smisla a ni medicinske logike da Kejt nije znala za rak pre operacije abdomena, jer su tom zahvatu prethodile sigurno silne analize tokom kojih je morao lekarski tim da vidi da je ozbiljno bolesna.

"Kada se ljudi podvrgnu  operaciji, obično više ne idu na "eksplorativnu operaciju", jer svim operacijama prethode detaljne analize, ali i CAT skeneri i magnetna rezonanca. Kako bi hirurški tim imao dobar uvod u problem, to bi potvrdila patologija", rekao je doktor.

"Uklonjen je komad tkiva koji se šalje direktno u laboratoriji za patologiju, često i tpokom same operacije, pa ponekad rezultati, je li nešto rak ili nije, diktiraju dalji tok operacije. Dakle, vrlo je verovatno da je hirurški tim znao o čemu se radi i pre operacije, a to je potvrđeno tokom patološkog testiranja za vreme operacije", dodaje Rejner.

Kraljevska porodica, inače "zakopčana uvek do grla" kada je reč o davanju viška informacija, sigurno se neće oglasiti ovim povodom, ali da je doktor Džonatan Rejner u pravu, verovatno i jeste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading