JOŠ JEDNA DRAMA U RUSIJI: Muškarac javio da je podmetnuo eksploziv u tržnom centru u Sankt Peterburgu! (VIDEO)

Autor:

Svet

24.03.2024

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgradu sada pregledaju stručnjaci za eksploziv.

JOŠ JEDNA DRAMA U RUSIJI: Muškarac javio da je podmetnuo eksploziv u tržnom centru u Sankt Peterburgu! (VIDEO)

Foto: Isntagram/saintpgo

Kako prenosi "Fontanka", muškarac je pozvao policiju i rekao da je navodno podmetnuo eksploziv u tržni centar "London Mol" u ulici Kolontaj.

Muškarac je priveden, ali nije želeo da kaže gde je postavio eksploziv.

 

Kako se može primetiti na video-zapisu, ljudi panično trče ka izlazu.

Zgradu sada pregledavaju stručnjaci za eksploziv.

Da podsetimo, na aerodromu Šeremetjevo u Moskvi u toku je ozbiljan incident pošto je jedna od putnica koja je trebalo da otputuje za Jerevan prijavila da u rancu ima bombu.

Policija je na licu mesta, specijalne jedinice takođe i sada se proverava šta je od toga istina, odnosno da li je putnica lagala da ima bombu ili je to nažalost istina.

- Pozvana je policija, događaji su u toku - rekao je sagovornik agencije RIA Novosti.

Na društvenim mrežama pojavila se i prva fotografija sa lica mesta koju je načinio jedan od putnika. U kadru je avion koji je trebalo da poleti za Jerevan.

 

 

Takođe, grupa terorista otvorila je u petak oko 20 sati vatru u holu i koncertnoj sali Krokus na severozapadu Moskve nakon čega je podmetnula požar i pobegla. Najmanje 130 osoba su ubijene, međutim, ruski istražni komitet očekuje da će biti mnogo više žrtava s obzirom na veliki broj teško povređenih. Hospitalizovano je više od 100 osoba od kojih se polovina nalazi u teškom stanju.

Iako su teroristi odmah nakon masakra pobegli, oni su uhapšeni oko 3 sata ujutru u Brjanskoj oblasti dok su pokušavali da stignu do Ukrajine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading