KEJT MIDLTON SE KRIJE U "KUĆI ZABRANJENE LJUBAVI"? Šokantne vesti sa Ostrva, evo zašto su je tamo poslali

Autor:

Svet

20.03.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza od Velsa od januara i operacije abdomena kao da je propala u zemlju

KEJT MIDLTON SE KRIJE U "KUĆI ZABRANJENE LJUBAVI"? Šokantne vesti sa Ostrva, evo zašto su je tamo poslali

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Britanci i dalje s pravom spekulišu o tome šta se dešava sa princezom od Velsa Kejt Midlton koja od operacije abdomena u januaru kao da je propala u zemlju.

Otkako je saopšteno da je živa, zdrava ali i u "ilegali", javnost neprestano spekuliše šta se dešava.

Na sve to, i ona je sama amaterskim sređivanjem zajedničke slike sa decom i naivnim pravdanjem naciji za to dodala sama "ulje na vatru" da nešto nije u redu.

A gde je zapravo Kejt? 

Britanski mediji tvrde - u "kući zabranjene ljubavi".

Radi se o kući "Adelaide Cottage", mestu koje se veže za zabranjenu ljubav između sestre kraljice Elizabeta Druge - princeze Margaret i slavnog vojnog pilota Pitera Taunsenda.

Kuća se nalazi u okviru Windsor Great parka, a Vilijam i Kejt su se preselili tamo 2022. godine jer su želeli svojoj deci da omoguće što normalniji odgoj i relativnu privatnost koju pruža predgrađe gde se imanje nalazi.

Decu, princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa, upisali su u školu Lembruk u Berkširu, udaljenom na 15 minuta vožnje od "Adelaide Cottage". Ipak, to ne znači da su zauvek napustili London, oni su navodno zadržali svoj dom i kancelarije u Kensingtonskoj palati, kao i svoj letnjikovac "Anmer Hall" u Norfolku.

Tako da ovo imanje sa četiri spavaće sobe ima bogatu, a moglo bi se reći i pomalo "skandaloznu istoriju", piše Telegraf.rs.

Kuća, koju je 1831. sagradio ser Džefri Vajatvil, izvorno je bila čajdžinica za kraljicu Adelejd. U tadašnjim novinskim izveštajima nazvana je "neobično elegantnom". Tokom vladavine kraljice Viktorije postala je idilični, otmeni pansion, za šta je slovio i Frogmore House princa Harija i Megan Markl.

Godine 1941. "Adelaide Cottage" postala je poznata kao "kuća za milost i naklonost" – izraz koji se koristi za opisivanje kuća u vlasništvu kraljice koje posuđuje članovima kraljevske porodice ili osoblju. Jedan od prvih stanovnika bio je slavni vojni pilot Piter Taunsend, nekadašnja velika ljubav princeze Margaret, koji je izazvao skandal kada je otkrivena njegova veza s princezom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Бекана

20.03.2024 09:38

Кога боли уво??? Дај више са принцезом! Имамо ми много веће и озбиљније проблеме!