"RUSKI DIKTATOR IMITIRA JOŠ JEDNE IZBORE"! Evo šta je sve u obraćanju rekao Volodimir Zelenski - UPUTIO OŠTRE REČI, ČEKA SE PUTINOVA REAKCIJA! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.03.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prvim rezultatima, nije bilo iznenađenja na izborima u Rusiji,

"RUSKI DIKTATOR IMITIRA JOŠ JEDNE IZBORE"! Evo šta je sve u obraćanju rekao Volodimir Zelenski - UPUTIO OŠTRE REČI, ČEKA SE PUTINOVA REAKCIJA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Prema dosadašnjim izveštajima i rezultatima anketa, dosadašnji predsednik Rusije Vladimir Putin ostaje na čelu zemlje još šest godina.

On je, prema prvim informacijama, osvojio blizu 90 odsto glasova zbirno, dok je u nekim obklastima ova brojka bila i veća, poput Sevastopolja i Belgorodske oblasti, dok je u Čečeniji osvojio neverovatnih 99 odsto.

Nakon rezultata i očigledne izborne pobede, oglasio se i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski. One se obratio na mreži Iks na ukrajinskom jeziku.

- Ovih dana ruski diktator imitira još jedne „izbore“. Svi u svetu razumeju da se ova osoba, kao i mnogi drugi kroz istoriju, razbolela od moći i da se neće zaustaviti ni pred čim da vlada zauvek. Nema zla koje ne bi učinio da zadrži svoju ličnu moć. I niko na svetu ne bi bio zaštićen od ovoga.

Zahvalan sam svakoj državi, lideru i međunarodnoj organizaciji koja je i nastaviće da zove ove stvari pravim imenom. Sve što Rusija radi na okupiranim teritorijama Ukrajine je zločin.

Trebalo bi da postoji pravičan odgovor na sve što su ruske ubice uradile u ovom ratu da bi obezbedile Putinovu večnu vlast. Najviše ga plaši samo jedno: odgovornost. Ova imitacija „izbora“ nema legitimitet i ne može ga imati. Ova osoba mora završiti na optuženičkoj klupi u Hagu. To je ono što moramo osigurati. Svako na svetu ko ceni život i pristojnost - kazao je Zelenski.
 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading