DRAMA NA NEBU! Avionu otpao deo trupa nakon što je poleteo!

Autor:

Svet

16.03.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Let Junajted erlajnsa 433 iz San Franciska u 10.20 sleteo je na međunarodni aerodrom Rog veli u Medfordu malo pre podneva u petak.

DRAMA NA NEBU! Avionu otpao deo trupa nakon što je poleteo!

Foto: pixabay.com

Avion Boing 737-800 starije proizvodnje, koji je stigao u južni Oregon nakon što je poleteo iz San Franciska, ostao je bez dela trupa, saopštila je nadležna inspekcija dodajući da niko od putnika nije bio ugrožen u ovom incidentu.

Let Junajted erlajnsa 433 iz San Franciska u 10.20 sleteo je na međunarodni aerodrom Rog veli u Medfordu malo pre podneva u petak, prema sajtu FlajtAver.

Direktorka aerodroma Ember Džad rekla je da je avion sleteo bez problema i da je utvrđeno da je deo trupa otpao, a da niko nije povređen, preneo je AP.

Aerodrom je potom obustavio letove kako bi proverio pistu i evenetualno pronašao delove trupa, dodala je Džad, ali nijedan deo nije pronađen.

Portparol Junajted erlajnsa naveo je u mejlu da je u avionu bilo 139 putnika i šest članova posade, a da nije proglašena vanredna situacija jer tokom leta nije bilo nikakvih indikacija o šteti.

- Kada se avion uparkirao na gejtu, utvrđeno je da nema dela trupa. Sprovešćemo temeljnu istragu aviona i izvršiti popravke, pre nego što se vrati u službu - istakao je portparol.

Iz Junajteda kažu da je otpao deo trupa na mestu gde se krilo spaja sa glavnim delom aviona i pored stajnog trapa.

Avion je u službi od 1998. godine, a prvo ga je koristila kompanija Kontinental erlajns, od 2011. godine Junajted erlajns.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading