TEŽAK INCIDENT ISPRED ZAMKA VINDZOR: Automobil udario u zid, policija zatvorila put oko mesta događaja (FOTO)

Autor:

Svet

12.03.2024

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest stiže samo dan nakon što je Kejt Midlton snimljena kako napušta zamak sa svojim suprugom princom Vilijamom.

TEŽAK INCIDENT ISPRED ZAMKA VINDZOR: Automobil udario u zid, policija zatvorila put oko mesta događaja (FOTO)

Foto: X/Jani

Kako javljaju britanski mediji, pretpostavlja se da je automobil udario u zamak Vindzor samo nekoliko dana nakon što se sličan incident dogodio u Bakingemskoj palati.

Vozilo je izgledalo kao sivi Volvo sa slikama koje prikazuju njegovu zgužvanu haubu razbijenu o zid od cigle. Prvi izveštaji pokazuju da su policija i hitna pomoć zatvorile put oko mesta incidenta. Pretpostavlja se da su učestvovala još dva vozila.

Incident se dogodio samo nekoliko dana nakon što je jedan muškarac uhapšen što je udario automobilom u ulaznu kapiju Bakingemske palate u Londonu. Muškarac je odveden u bolnicu i od tada je platio kauciju.

Dramatični snimci prikazuju čoveka na kolenima tokom incidenta u nedelju 10. marta ujutru, a policajci viču "drži ruke na glavu" U vreme pisanja ovog teksta, nema nikakvih naznaka da su ova dva incidenta na bilo koji način povezana.

Vest stiže samo dan nakon što je Kejt Midlton snimljena kako napušta zamak sa svojim suprugom princom Vilijamom. Kejt je bila u središtu mnogih spekulacija poslednjih dana, nakon što se pojavila slika o njoj i njenoj deci koju su povukle novinske agencije zbog straha da je lažirana. U kasnijoj izjavi, princeza od Velsa se izvinila uz napomenu da je montirala sliku.

U svom izvinjenju zbog nezgode povodom Dana majki, Kejt je rekla:

- Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading