TERORIZAM ILI OBIČAN INCIDENT? Muškarac se ZAKUCAO automobilom u Bakingemsku palatu

Autor:

Svet

10.03.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je navela da se incident dogodio u subotu rano ujutro i da je muškarac uhapšen na licu mesta, kao i da nije bilo povređenih. U toku je istraga o incidentu

TERORIZAM ILI OBIČAN INCIDENT? Muškarac se ZAKUCAO automobilom u Bakingemsku palatu

Foto: pixabay.com

Britanska policija saopštila je danas da je jedan muškarac uhapšen nakon što je automobilom udario u kapije Bakingemske palate u centru Londona.

Policija je navela da se incident dogodio u subotu rano ujutro i da je muškarac uhapšen na licu mesta, kao i da nije bilo povređenih. U toku je istraga o incidentu.

Neki britanski mediji navode da se tokom istrage analizira i ima li vozač automobila neke veze sa terorističkim ćelijama po Ostrvu.

Na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama vidi se automobil ispred kapije palate, prenosi Rojters. Britanski mediji navode da su svedoci rekli da su čuli "glasan prasak".

Bakingemska palata je saopštila da nijedan član kraljevske porodice nije bio u palati kada se dogodio incident i da je u toku popravka kapije.

Inače, britanska princeza Kejt Midlton konačno se oglasila na društvenim mrežama prvi put nakon operacije stomaka koju je imala 16. januara 2024. 

Na zvaničnoj Instagram stranici princa i princeze od Velsa pojavila se njena fotografija na kojoj nasmejana pozira okružena decom Luisom, Džordžom i Šarlot koje grli. 

U opisu fotografije stoji i zahvalnost same Kejt.

- Hvala vam za lepe želje i neprekidnu podršku protekla dva meseca. Želim svima srećan Majčin dan - pisalo je u opisu posta uz slovo ''C'' kao njen potpis.

- Kad te vidim ovako srećnu srce mi poskoči od radosti! Imam osećaj kao da posle dugo vremena vidim veoma dragog prijatelja.

- Kakvo divno iznenađenje, Vaša visosti. Želim vam da se što pre u potpunosti oporavite.

- Divno je videti vas princezo od Velsa. Lepo izgledate.

- Predivna fotografija! Hvala vam što ste ovo podelili sa nama - bili su samo neki od komentara na post Kejt Midlton na Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading