DVE ŽENE DOVEZLE TELO MRTVOG ČOVEKA DO BANKE I UKRALE MU NOVAC SA RAČUNA! Ako mislite da od ovoga nema gore, pročitajte šta su još uradile!

Autor:

Svet

09.03.2024

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan neobičan detalj u celoj priči je činjenica da je telo preminulog postavljeno na prednje sedište automobila kako bi bilo vidljivo osoblju banke, omogućavajući optuženima da neometano pristupe računu i izvrše krađu.

DVE ŽENE DOVEZLE TELO MRTVOG ČOVEKA DO BANKE I UKRALE MU NOVAC SA RAČUNA! Ako mislite da od ovoga nema gore, pročitajte šta su još uradile!

Foto: Tanjug/AP

Dve žene iz savezne države Ohajo, Karen Kasbom (63) i Lorin Bea Feralo (55), suočavaju se sa ozbiljnim optužbama za skrnavljenje leša i krađu od preminule osobe.

Njih dve su optužene da su dovezle telo 80-godišnjaka Daglasa Lajmana, do banke kako bi ukrale novac sa njegovog računa, pre nego što su ostavile njegovo telo kod bolnice u Aštabuli.


Policija je saopštila da su dve žene ostavile telo kod bolnice u Aštabuli, ali se nisu predstavile niti su rekle identitet osobe koju ostavljaju. Nakon nekoliko sati, jedna od njih je kontaktirala bolnicu tražeći informacije o stanju muškarca, otkrivajući tako da se radi o Daglasu Lajmanu iz Aštabule. Ovakav niz događaja izaziva sumnju i postavlja pitanje o motivima i namerama optuženih žena.

Prema rečima šefa policije Roberta Stela, žene su, uz pomoć treće neimenovane osobe, prevezle Lajmana do banke gde su mu ukrale novac sa računa. Još jedan neobičan detalj u celoj priči je činjenica da je telo preminulog postavljeno na prednje sedište automobila kako bi bilo vidljivo osoblju banke, omogućavajući optuženima da neometano pristupe računu i izvrše krađu.

Iako su optužene uhapšene, policija nastavlja sa istragom ovog neobičnog slučaja, a postoji mogućnost da će biti podignute dodatne optužbe. Mrtvozornik je najavio da će autopsijom biti utvrđen uzrok Lajmanove smrti, ali da bi cela procedura mogla da potraje osam meseci, ostavljajući mnoga pitanja bez odgovora u vezi sa ovim bizaranm događajem.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading