ZLOSTAVLJANA SAM I MALTRETIRANA: Progovorila Megan Markl, princ Hari se tresao od nervoze

Autor:

Svet

09.03.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan je rekla da smo "zaboravili našu ljudskost" u određenim delovima medijske i digitalne sfere i istakla da smatra uznemirujućom činjenicu da žene, kako je rekla, šire mržnju jedna prema drugoj na mrežama, dodajući da joj je to "neshvatljivo"

ZLOSTAVLJANA SAM I MALTRETIRANA: Progovorila Megan Markl, princ Hari se tresao od nervoze

Foto: www.profimedia.rs

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl kritikovala je, kako je navela, "naizgled beskrajnu toksičnost" na društvenim medijima i navela da je bila na meti "maltretiranja i zlostavljanja" u vidu poruka mržnje na društvenim platformama, dok je bila trudna sa decom Arčijem i Lilibet.

Markl je bila glavni govornik na panelu povodom Međunarodnog dana žena održanog u okviru godišnjeg festivala posvećenog muzici, medijima i filmu u Ostinu u Teksasu, prenosi BBC.

Megan je rekla da smo "zaboravili našu ljudskost" u određenim delovima medijske i digitalne sfere i istakla da smatra uznemirujućom činjenicu da žene, kako je rekla, šire mržnju jedna prema drugoj na mrežama, dodajući da joj je to "neshvatljivo".

Jučerašnja konferencija bila je emitovana na Jutjubu, a većina komentara na izlaganje Megan bila je izuzetno pozitivna, što je neuobičajena reakcija javnosti na postupke nje i njenog supruga, princa Harija otkako su napustili kraljevsku porodicu i izneli privatne podatke u intervjuu sa Oprom Vinfri i u dokumentarcu na Netfliksu, navodi BBC.

Princ Hari je tokom jučerašnjeg panela pomalo nervozno sedeo u prvom redu i bodrio suprugu.

Inače, Princ Hari izgubio je sudski spor protiv odluke vlade da mu oduzme zaštitu koju finansiraju poreski obveznici nakon što je napustio Veliku Britaniju.

Vojvoda od Saseksa je bio glasan u vezi sa sigurnošću svoje porodice, često povlačeći paralele između tretmana svoje supruge i onoga s čime se suočavala njegova majka, Dajana, prenosi CNN.

Princeza od Velsa je 1997. godine preminula od unutrašnjih povreda prouzrokovanih jakom brzinom sudara automobila u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading