ŽENA PALA SA ELEKTRIČNOG TROTINETA, NAKON TRI DANA PREMINULA! Lekari sumnjali da je OVO uzrok smrti, 14 dece preko noći postali SIROČIĆI, tuga do neba! (FOTO)

Autor:

Svet

08.03.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stradala žena je pomagala prijatelju da se preseli u Notingem kada je pala sa njenog trotineta i zadobila smrtonosne povrede.

ŽENA PALA SA ELEKTRIČNOG TROTINETA, NAKON TRI DANA PREMINULA! Lekari sumnjali da je OVO uzrok smrti, 14 dece preko noći postali SIROČIĆI, tuga do neba! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Anđelin Brajan (47) iz Velike Britanije preminula je nakon nesrećnog pada sa električnog trotineta, prilikom čega je zadobila tešku povredu glave.

Ova tragična vest ostavila je četrnaestoro dece, starosti između pet i 29 godina, u dubokoj tuzi, a o njima se sada brinu rođaci u Milton Kejnsu, prenosi Dejli mejl. 

Borba nakon nesreće

Jedna od Anđelininih ćerki, Džejmi Endruz, istakla je da je njena majka, uprkos bolu i glavobolji nakon pada, "ustala i nastavila dalje". Međutim, nakon nekoliko dana, Anđelinino stanje se pogoršalo, te je počela da pokazuje znakove neuroloških problema. Hitna pomoć je nažalost prvo reagovala sumnjom na pijanstvo, umesto da prepozna ozbiljnost povrede glave.

Teške posledice pada

Nakon što je konačno odvezena u bolnicu, lekari su otkrili četiri krvarenja na mozgu uzrokovana padom sa trotineta. Iako je podvrgnuta operaciji, Anđelin je nažalost doživela moždani udar, nakon čega je bila stavljena na aparate za održavanje u životu. Nažalost, nije se oporavila od ovih teških povreda.

Porodična tuga i sećanje na majku

Anđelin Brajan bila je voljena majka koja je bila tu za svoju decu i unuke. Njena tragična smrt ostavila je porodicu i prijatelje slomljenog srca, a organizovana je akcija prikupljanja sredstava za njenu sahranu, kao znak poštovanja prema njoj.

Problemi sa električnim trotinetima u Velikoj Britaniji

Ova nesreća je istakla i sve veći problem koji predstavljaju električni trotineti širom Velike Britanije. Policijski izveštaji su zabeležili više od 20.000 krivičnih dela u vezi sa korišćenjem električnih trotineta u poslednje tri godine, što ukazuje na hitnost regulisanja ove vrste prevoza.

Iako je ova nesreća duboko potresla porodicu i zajednicu, ona takođe ističe važnost regulisanja upotrebe električnih trotineta radi sprečavanja sličnih tragedija u budućnosti.

(Dejli mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading