MAŠINOVOĐA SE ZAKUCAO U DRUGI VOZ I UBIO 14 LJUDI! Otkriveno ŠTA JE RADIO SA KOLEGOM u momentu nesreće, sad svi hoće da ih linčuju!

Autor:

Svet

04.03.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne može da shvati kako se to dogodilo usred njihove smene

MAŠINOVOĐA SE ZAKUCAO U DRUGI VOZ I UBIO 14 LJUDI! Otkriveno ŠTA JE RADIO SA KOLEGOM u momentu nesreće, sad svi hoće da ih linčuju!

Foto: shutterstock

Skandalozno ponašanje dvojice mašinovođa u Indiji koštaće ih slobode, a kako je krenulo, možda i života.

Glavni mašinovođa voza koji je saobraćao u indijskoj državi Andra Pradeš nije na vreme primetio signal na pruzi zbog čega je ostao na istom putu i svom snagom se zakucao u drugi voz ubivši na licu mesta 14 osoba.

Mašinovođa je bio u društvu kolege koji ga je zapričavao, a sada se ispostavilo da su obojica u momentu nesreće gledali utakmicu kriketa na telefonu.

To je potvrdio indijski ministar železnica.

Kobni sudar u državi Andra Pradeš u oktobru dogodio se dok je domaćin Indija igrala protiv Engleske tokom jednodnevnog Svetskog prvenstva.

"Nedavni slučaj u Andra Pradešu dogodio se jer su i mašinovođa i kopilot bili ometeni utakmicom kriketa. Sada instaliramo sisteme koji mogu otkriti takvo ometanje i osigurati da piloti mašinovođe i pomoćnici budu potpuno fokusirani na upravljanje vozom", rekao je ministar železnica Ašvini Vaišna.

Ovo nije jedini slučaj zanemarivanja posla usred radnog vremena zbog Svetskog prvenstva u kriketu.

Zvaničnici ministarstva otpustili su šefa smene i tri druga zaposlena u Indiji nakon što je pomahnitali teretni voz prošao 70 kilometara bez mašinovođe koji je takođe gledao utakmicu, piše Hindustan Times.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading