NJU GRUPNO SILOVALA SEDMORICA MUŠKARACA DVA SATA, A NJEGA UZUBIJALI OD BATINA! Poznati travel blogeri preživeli pakao u Indiji! ZATEČENI NA PUTU U UŽASNOM STANJU! (VIDEO)

Autor:

Svet

03.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par je kampovao blizu mesta gde su napadnuti jer nisu mogli da pronađu hotel u blizini.

NJU GRUPNO SILOVALA SEDMORICA MUŠKARACA DVA SATA, A NJEGA UZUBIJALI OD BATINA! Poznati travel blogeri preživeli pakao u Indiji!  ZATEČENI NA PUTU U UŽASNOM STANJU! (VIDEO)

Foto: https://twitter.com/Slatzism

Indijska policija uhapsila je trojicu muškaraca i traži još četvoricu optuženih za napad na dvoje turista i grupno silovanje jedne žene, saopšile su vlasti.

 

 

Policija je zatekla par, koji su španski državljani, na putu s vidljivim tragovima nasilja i batinanja, rekao je novinarima nadzornik policije u Dumki, u istočnoj Indiji, prenosi Euronews.

Nije izneo detalje zločina niti imena žrtve, dodavši da su dve osobe rekle da ih je napala grupa od sedam muškaraca koji su silovali ženu. Par, koji se na španskom TV kanalu Antena 3 identifikovan kao poznati par travel blogera Vicente i Fernanda, rekao je u video intervjuu da su muškarci tukli Vicentea, a Fernandu silovali.

- Silovali su me, izmenjivali su se dok su drugi stajali i gledali i to je trajalo oko dva sata -  rekla je Fernanda, koja ima brazilsko i špansko državljanstvo.

Par je kampovao blizu mesta gde su napadnuti jer nisu mogli da pronađu hotel u blizini.

Ranije ovog vikenda, par je objavio video koji opisuje što se dogodilo na njihovom zajedničkom Instagram računu, gde objavljuju slike svojih putovanja motociklom koje dele s oko 200.000 pratitelja. Video više nije dostupan.

U novom videu Vicente i Fernanda, koja se pojavljuje s modricama na licu, zahvalili su pratiteljima na podršci. Špansko ministarstvo spoljnih poslova objavilo je danas da šalje osoblje na to područje i da je u kontaktu s vlastima, dok je brazilsko ministarstvo spoljnih poslova takođe ponudilo pomoć. Načelnik policije u Dumki rekao je da je jedan od uhapšenih odao vlastima imena drugih umešanih osoba.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading