DRAMA NA ŽELEZNIČKOJ STANICI! Iz voza ukradeni poverljivi dokumenti koji se tiču DRŽAVNE BEZBEDNOSTI, hitno otvorena istraga!

Autor:

Svet

28.02.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prvim istragama, krađa se dogodila između 18:30 i 19 sati dok je žrtva sedela u vozu.

DRAMA NA ŽELEZNIČKOJ STANICI! Iz voza ukradeni poverljivi dokumenti koji se tiču DRŽAVNE BEZBEDNOSTI, hitno otvorena istraga!

Foto: Shutterstock

Francuska televizija BMFTV javlja da su laptop računar i USB ključevi koji sadrže sigurnosne planove Olimpijskih igara ukradeni iz voza na železničkoj stanici Gare du Nord, što predstavlja ozbiljan izazov pet meseci pre održavanja Olimpijskih igara u Parizu.

Ukradena torba sa osetljivim podacima

Funkcioner pariske gradske skupštine prijavio je krađu svoje torbe nakon što je primetio da mu je torba nestala nekoliko trenutaka nakon što se ukrcao na voz za Krejl sa stanice Gare du Nord, prenosi Index.hr.

U torbi su se nalazili laptop računar i dva USB ključa sa osetljivim podacima, uključujući i planove za osiguranje letnjih Olimpijskih igara.

Bezbednosni planovi za Olimpijske igre u Parizu

Okrivljeni laptop i USB ključevi sadrže bezbednosne planove za Olimpijske igre u Parizu, gde gradska skupština planira da rasporedi skoro 2.000 agenata, uključujući komunalne policajce, radi obezbeđenja tokom trajanja Olimpijskih igara od 26. jula do 11. avgusta.

Otvorena istraga i nadležnost istražitelja

Prema prvim istragama, krađa se dogodila između 18:30 i 19 sati dok je žrtva sedela u vozu na peronu 18 Gare du Nord. Istražitelji regionalne bezbednosti saobraćaja (SRT) preuzeli su nadležnost za istragu i koriste snimke video nadzora kako bi rasvetlili ovaj slučaj.

(Index.hr)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading