POLICIJA U RANCU NAPADAČA PRONAŠLA ČEKIĆ I NOŽ, KAO I ITALIJANSKA DOKUMENTA! Ovo su DETALJI jezivog napada u Parizu!

Autor:

Svet

03.02.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško povređena osoba je pretrpela ozbiljne povrede u predelu abdomena.

POLICIJA U RANCU NAPADAČA PRONAŠLA ČEKIĆ I NOŽ, KAO I ITALIJANSKA DOKUMENTA! Ovo su DETALJI jezivog napada u Parizu!

Foto: Tanjug/AP

U jutarnjim satima na Železničkoj stanici "Lion" u Parizu došlo je do napada nožem. Jedna osoba se nalazi u kritičnom stanju, dok su dve osobe lakše povređene. Napadač, 32-godišnji muškarac poreklom iz Malija, izvršio je napad nožem u hali 3 prigradske železnice, gde je pokušao da zapali svoj ranac pre nego što je počeo da napada ljude oko sebe.

Oružje napadača

Policija je prilikom hapšenja pronašla kod napadača čekić i nož, što je dodatno uznemirilo javnost i pokrenulo pitanja o motivima i pozadini ovog napada. Teško povređena osoba je pretrpela ozbiljne povrede u predelu abdomena, što dodatno naglašava ozbiljnost napada, prenosi dopisnik Novosti iz Pariza.

Hapšenje i istraga

Nakon brze reakcije snaga reda, napadač je uhapšen, a pokrenuta je istraga za pokušaj ubistva. Interesantno je da napadač poseduje italijanska dokumenta, te je i dalje nepoznato šta je bio njegov motiv za napad.

Reakcija i evakuacija

Prisutni na stanici, kako putnici tako i osoblje, evakuisani su pre hapšenja napadača, što je pokazalo efikasnu reakciju snaga reda u situacijama ovog tipa.

Ovaj napad još jednom budi zabrinutost i podseća na važnost bezbednosti i stalne pripravnosti u javnim prostorima, posebno na mestima kao što su železničke stanice gde se okuplja veliki broj ljudi.

(Novosti, G. Čvorović)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading