BRUTALNO! Izdata poternica za bratom Alekseja Navaljnog

Autor:

Svet

20.02.2024

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom trenutku nije poznato zbog čega je raspisana poternica za Aleksejevim bratom.

BRUTALNO! Izdata poternica za bratom Alekseja Navaljnog

Foto: Tanjug/AP

Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije izdalo je poternicu za bratom Alekseja Navaljnog, koji je preminuo 16. februara u zatvorskoj koloniji Polarni vuk.

Poternica za bratom Olegom izdata je u trenutku dok porodica Navaljnog zahteva da joj se preda telo Alekseja, kako bi ruskog opozicionara mogli da sahrane.

U ovom trenutku nije poznato zbog čega je raspisana poternica za Aleksejevim bratom.

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, za Olegom Navaljnim je 2022. godine bila već raspisana poternica kada je optužen, jer je u Moskvi učestvovao na protestu zbog hapšenja njegovog brata Alekseja.

Podsetimo, Ljudmila Navaljni, majka preminulog ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, pozvala je pre par časova predsednika Rusije Vladimira Putina da joj preda telo njenog sina.

U video snimku, koji je nastao ispred zloglasne kolonije IK-3 u kojoj je Navaljni umro, Ljudmila govori kako telo već danima ne može da vidi.

- Tebi se obraćam Vladimire Putinu. Rešenje ovog problema zavisi isključivo od tebe. Pusti me da vidim svog sina. Zahtevam da mi se telo Alekseja odmah preda, da ga sahranim kako dolikuje - poručila je Ljudmila Navaljni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Carsija

20.02.2024 19:55

Ma dosta vise ,sta to nas interesuje.Imamo dosta nasih briga i problema ,sad i o tome da mi raspravljamo.Neka svako resava svoje probleme.