BIVŠA ŽENA VLADIMIRA PUTINA OTKRILA NJEGOVU TAKTIKU: "Počnete da plačete ako prođe sat, a on ne dođe"

Autor:

Svet

11.02.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putinova dominacija: Kako je ruski predsednik pokazivao moć kroz kašnjenje

BIVŠA ŽENA VLADIMIRA PUTINA OTKRILA NJEGOVU TAKTIKU: "Počnete da plačete ako prođe sat, a on ne dođe"

Foto: Tanjug/AP


Ruski predsednik Vladimir Putin poznat je po taktici kašnjenja kojom demonstrira svoju dominaciju nad svojim gostima, među kojima su i svetski lideri. Nedavno se pojavio video snimak u kojem novinar Karlson otkriva da je Putin "kasnio dva sata" na dvočasovni intervju, što je izazvalo burne reakcije javnosti.

Putinova taktika kašnjenja

Iako može delovati nepristojno, kašnjenje je postala uobičajena praksa kod susreta s Putinom. Američki list ističe da je Putin ovom taktikom naterao bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa da čeka sat vremena pre samita u Helsinkiju 2018. godine. Osim Trampa, i bivša nemačka kancelarka Angela Merkel čekala je Putina više od četiri časa na privatnom ručku 2014. godine. Ova taktika, iako kontroverzna, jasno pokazuje Putinovu moć i dominaciju u diplomatskim odnosima.

Reakcije na kašnjenje

Londonski Gardijan citira Putinovu bivšu suprugu, Ljudmilu Putinu, koja je otkrila da su je Putinova kašnjenja dovodila do suza.

"Pola sata do sat kašnjenja je bilo normalno. Sećam se, stajala sam u metrou. Prvih 15 minuta su bili okej, pa i pola sata. Ali, ako prođe sat, a on ne dođe, počnete da plačete", rekla je Ljudmila. Ove reakcije jasno pokazuju koliko je Putinova taktika kašnjenja uticala na njegove goste.



Iako može delovati kao nepristojno ponašanje, Putinova taktika kašnjenja je postala sastavni deo njegovog političkog imidža. Kroz ovo ponašanje, on demonstrira svoju moć i dominaciju nad svojim gostima, bilo da su to svetski lideri ili njegova bivša supruga. Putinova reputacija kao moćnog i neumoljivog lidera se, izgleda, gradi i na ovakvim sitnicama koje ipak imaju značajan uticaj na međunarodne odnose.

(Espreso)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Dejan2019

11.02.2024 20:03

Ta "taktika" pali samo kod slabih ličnosti. Ko, na bilo koji način, zavidi od takvog čoveka, mora unapred da zna, da ne može biti dogovora s njim. Onda je "sve" lakše. Ne bismo se ni dogovarali, sve gok i on ne počne da plače, što mu sagovornik kasni. Samo tako, nikako drugačije. Ovako, kobajagi mu "nije važno". Ako već nije, zašto bi se i sretali u takvim okolnostima? Primitivizam samo sebi ravnog razume.