RAZDVOJILI IH KAO BEBE, 39 GODINA VODILI IDENTIČNE ŽIVOTE: Nestvarna priča braće blizanaca koji su se šokirali igrom sudbine

Autor:

Svet

04.02.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan splet okolnosti u životima ovih muškaraca doveo je do toga da ceo svet priča o njima u neverici

RAZDVOJILI IH KAO BEBE, 39 GODINA VODILI IDENTIČNE ŽIVOTE: Nestvarna priča braće blizanaca koji su se šokirali igrom sudbine

Foto: youtube.com/havesomefun3344

Kada su se 1940. godine rodili, braća blizanci istog imena - Džim, nisu ni slutili da će im sudbina prirediti nešto najgore, a onda i najlepše što bi od života mogli da dobiju.

Braća istog imena dati su gotovo po rođenju na usvajanje i bilo je potrebno punih 39 godina da se ponovo sretnu.

A za to vreme, potpuni nesvesni postojanja ovog drugog, i jedan i drugi muškarac vodili su identične živote.

Prema pisanju stranih medija, obe porodice su znale da dete koje su usvojili ima brata blizanca, ali nisu znale gde je, ni šta se s njim događa.

Njihovi su se putevi razišli, ali njihovi životi postali su neverovatno slični, prenosi Index.hr.

Obojica su imali psa kojeg su nazvali Toj, obojica su bila odlična u matematici i tehničkom, ali gramatika im baš i nije išla.

Oba brata ženila su se dva puta i obojici se prva žena zvala Linda. Da stvar bude bolja, oba Džima su kasnije upoznala i oženila ženu po imenu Beti.

Priča ima i nastavak. Oba Džima su dobila sina i njihovi sinovi su se zvali isto - Džejms Alan!

Blizanci su bili i strastveni pušači, vozili su isti automobil, te su imali posao u osiguranju - jedan je bio čuvar, a drugi zamenik šerifa. Osim toga, redovno su posećivali istu plažu na Floridi.

Braća svih 39 godina nisu znala ništa jedan o drugome, a onda je jedan od njih sasvim slučajno u razgovoru sa roditeljem saznao da ima brata. 

Džim Luis je potom odlučio da pronađe svog brata i, kad su se sreli, otkrili su neverovatne detalje.

Njihov slučaj bio je jako zanimljiv naučnicima koji su nastojali da proučavaju blizance koji se iznova susreću nakon što su razdvojeni po rođenju.

Braća Džim su potom bili deo studije na Univerzitetu u Minesoti koja je otkrila da su njihove istorije bolesti i EEG gotovo identični. Takvi su bili i njihovi rezultati u testu ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading