SKANDAL U BEČU ZBOG MALOLETNOG SRBINA! Kada ga je policija zaustavila, usledilo šok saznanje

Autor:

Svet

01.02.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletnik iz Srbije za volanom "poršea" u Beču

SKANDAL U BEČU ZBOG MALOLETNOG SRBINA! Kada ga je policija zaustavila, usledilo šok saznanje

Foto: Tanjug/AP


Bečka policija juče je zaustavila automobil majke "porše" zbog prebrze vožnje, a pravi šok je usledio kada su za volanom zatekli maloletnika.

**Nezvanično iz Srbije u Beču**

Prema informacijama koje prenose mediji, dečak (14) je državljanin Srbije, a ključeve dedinog automobila je krišom uzeo i odlučio da se sa dvojicom prijatelja provoza po Beču.

**Policija uspela da zaustavi mladog vozača**

Njega je policija zaustavila nakon što je u bečkom Simeringu vozio 70 km/h na delu puta gde je bilo dozvoljeno svega 30 km/h. Policija ga je uspela zaustaviti tek na raskrsnici Rapahgase i Vahthausgase, gde su hitno pozvali vlasnika automobila, dečakovog dedu.

**Reakcija oca i dede**

Na lice mesta su došli otac i deda, protiv kojih će verovatno biti podnesena prijava. Situacija je izazvala veliku pažnju javnosti i postavila pitanje odgovornosti odraslih u vezi sa korišćenjem automobila od strane maloletnika.

Ovaj slučaj je izazvao brojne reakcije i postavlja pitanje odgovornosti roditelja i starijih članova porodice u vezi sa pristupom automobilima maloletnika. Očekuje se dalji razvoj situacije i reakcije nadležnih organa.

(Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading