NEVEROVATAN MOMENAT! Ovako je hrabri ruski vojnik oborio ukrajinski FVP-dron! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.02.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski vojnik oborio FVP-dron Oružanih snaga Ukrajine granom

NEVEROVATAN MOMENAT! Ovako je hrabri ruski vojnik oborio ukrajinski FVP-dron! (VIDEO)

Foto: printskrin/X


Ruski Telegram kanali nedavno su objavili video koji prikazuje neobičan incident iz zone specijalne vojne operacije - ruski vojnik je granom oborio FVP-dron Oružanih snaga Ukrajine. Snimak je postao viralan na društvenim mrežama zbog svoje jedinstvenosti.

**Hrabrost i snalažljivost**

Na snimku se vidi kako vojnik reaguje na napad ukrajinskog drona koji leti ka njemu. U očajničkom pokušaju da se zaštiti, vojnik pronalazi zaklon između nekoliko golih stabala. U jednom trenutku, uspeva da uhvati granu sa zemlje i efikasno obori bespilotnu letelicu protivnika. Ova impresivna reakcija vojnika nije samo pokazala hrabrost, već je i spasila živote njega i njegovih saboraca.

 

 


**Nesvakidašnji slučaj iz zone specijalne vojne operacije**

Incident poput ovog retko se viđa, a njegova neobičnost dodatno je istaknuta činjenicom da je sve zabeleženo na video snimku. Ovaj događaj naglašava koliko je važno da vojnici budu spremni i snalažljivi u izuzetnim situacijama, te da pokažu hrabrost čak i kada su suočeni sa napadom visokotehnološke opreme.

**Reakcije na društvenim mrežama**

Nakon što je video postao viralan, reakcije na društvenim mrežama su bile raznovrsne. Mnogi su izrazili divljenje prema vojniku, ističući njegovu hrabrost i brzu reakciju. Takođe, mnogi su komentarisali retkost ovakvog događaja i koliko je neverovatno što je sve zabeleženo na kameri.


Ovaj neobičan incident iz zone specijalne vojne operacije pokazao je koliko je važno da vojnici budu spremni na različite situacije i pokažu hrabrost i snalažljivost čak i u najizazovnijim okolnostima. Video snimak ovog događaja postao je inspiracija i izazvao veliko interesovanje javnosti, ističući važnost brze reakcije i odlučnosti u vojnim operacijama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading