EKSKLUZIVNO: Ukrajinski dron snimio poslednje trenutke ruskog vojnika pre nego što ga je uništio!

Autor:

Svet

09.04.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski dronovi protiv ruskih trupa

EKSKLUZIVNO: Ukrajinski dron snimio poslednje trenutke ruskog vojnika pre nego što ga je uništio!

Foto: Printscreen

Ukrajinski dronovi su postali smrtonosno oružje u rukama ukrajinskih vojnih snaga u sukobu sa ruskom vojskom.

Snimak koji je nedavno objavljen prikazuje trenutak kada je jedan od ovih dronova otkrio ruskog vojnika na zemlji i zatim ga munjevito uništio. Dramatični snimak pokazuje ruskog vojnika kako leži na zemlji dok se dron približava. Iako se vojnik pokušavao sačuvati tako što je ostao nepomičan, dron nije bio zavarani i uspeo je da ga pogodi. Čak je vojnik nastavio da drži oči otvorene dok se dron udaljavao, ali nažalost, to nije bilo dovoljno da izbegne sudbinu koja ga je zadesila.

 

Uništenje ruskih tenkova i trupa od strane ukrajinskih snaga


U drugom snimku možemo videti kolonu ruskih tenkova i 50 vojnika kako bivaju uništeni od strane ukrajinskih vojnih snaga. Troops of the Azov Brigade su snimili trenutak kada su vojni vozila bukvalno bila razneti. Ukrajinske snage su čak uspele da zarobe jedan od najnovijih ruskih tenkova, što je predstavljalo veliki udarac za Vladimira Putina. Ruske trupe su se zatim mogle videti kako pokušavaju da se spasu bežeći sa mesta napada. Azov Brigade je tvrdila da se ruska kolona kretala ka selu Terny u Donjeckoj oblasti pre nego što su je uništili. Uz snimak je išao komentar:

"Izvidi su primetili oklopnu jedinicu Rusa. Kretala se ka pozicijama odbrambenih snaga u pravcu Kremina." Pripadnici 12. Azovske brigade i 95. DShV brigade su izveli napad. "Ukupno je uništeno više od 50 napadača tokom napada", dodali su.

Optužbe za lažni napad na nuklearnu elektranu


Nedavno je došlo do optužbi da je Rusija izvela lažni napad na najveću nuklearnu elektranu u Evropi, koju drže Ukrajinci. Ruska nuklearna korporacija, Rosatom, optužila je ukrajinske snage da su izvele seriju napada na nuklearnu elektranu Zaporizhzhia. Međutim, ukrajinski obaveštajni zvaničnik je brzo odbacio ove tvrdnje i rekao da Kijev nema veze sa napadima na elektranu, sugerirajući da su napadi delo samih Rusa. Portparol HUR-a, Andriy Usov, demantovao je bilo kakvo učešće Ukrajine. "Ruski napadi, uključujući imitacione, na teritoriji ukrajinske nuklearne elektrane... dugo su poznata kriminalna praksa okupatora", napisao je na Telegramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
I to sve

10.04.2024 08:22

И то све пред Москвом. Када се пробудите а ви .......!