POTRESNA PRIĆA O MAJCI I SINU KOJI SU PRONAĐENI MRTVI U STANU: Komšije su Irenu poslednji put videle oko Božića!

Autor:

Svet

31.01.2024

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan kraj: Pronađena tela majke i sina u Hamburgu

POTRESNA PRIĆA O MAJCI I SINU KOJI SU PRONAĐENI MRTVI U STANU:  Komšije su Irenu poslednji put videle oko Božića!

Foto: Shutterstock


Telo Irene S. (87) i njenog sina Olivera (45) pronađena su u njihovom stanu u Hamburgu, saopštila je policija. Komšije su pozvale policiju nakon što su osetile jak smrad koji je dolazio iz njihovog stana.

"Nisam video Irenu od Božića. To mi je bilo jako čudno", rekao je jedan od komšija.


Sumorna slika

Kada je policija ušla, zatekli su užasan prizor. Oliver je najverovatnije bio mrtav duže vreme i na njegovom telu primećeni su znaci raspadanja. Ireni je pre godinu dana dijagnostifikovana od demencije, a sin, koji se školovao za negovatelja, živeo je sa njom i brinuo o njoj. Veruje se da je umro prirodnom smrću.

Porodična tragedija

Ova porodična tragedija ostavila je komšije i javnost u šoku. Irena je bila dijagnostifikovana sa demencijom, što je verovatno predstavljalo teško breme za Olivera, koji se trudio da brine o njoj. Njihov životni put se sada završio na tragičan način, ostavljajući iza sebe pitanja i tugu.

Poslednji dani

Iako su detalji oko smrti još uvek pod istragom, jasno je da je ova situacija bila teška i za majku i za sina. Njihova izolacija i nedostatak kontakta sa spoljnim svetom takođe su doprineli tragičnom ishodu.

Zajednica u šoku

Ova tužna vest ostavila je zajednicu u Hamburgu u šoku. Ljudi su izrazili saučešće i tugu zbog ove porodične tragedije, ističući važnost podrške i pažnje prema osobama koje se bore sa demencijom i njihovim negovateljima.


Tragičan kraj života Irene i Olivera ostavio je dubok trag u zajednici. Ova priča podseća nas na važnost brige o osobama sa demencijom i podrške njihovim negovateljima, kao i na potrebu za većom pažnjom prema osobama koje žive u izolaciji.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading