MASAKR USRED NEDOĐIJE, UBIJENO ŠESTORO: Policija zatekla stravičan prizor kraj puta, razlog za krvoproliće ŠOKIRAO JE SVE

Autor:

Svet

30.01.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je u toku, svi se slažu da je dobro što se ovo dogodilo van grada

MASAKR USRED NEDOĐIJE, UBIJENO ŠESTORO: Policija zatekla stravičan prizor kraj puta, razlog za krvoproliće ŠOKIRAO JE SVE

Foto: x/abc world news tonight

Šest osoba ubijeno je u obračunu dve grupe dilera u pustinji Mohave u Kaliforniji.

Policija je došla na lice mesta posle poziva jednog od aktera vatrenog obračuna koji je preživeo masakr. 

Na licu mesta, mogli su da samo konstatuju smrt šest osoba. Tela su bila kraj puta a svuda po betonu i pesku pustinje bilo je krvi.

Tim povodom, policija Kalifornije uhapsila je pet osoba zbog učešća u obračunu, kao i onu koja ih je pozvala, prenose portali iz San Bernardina.

Kako za sada stvari stoje, slučaj je povezan sa ilegalnom proizvodnjom marihuane. Do sada su identifikovane četiri od ukupno šest žrtava.

U saopštenju za medije, šerif je rekao da su "istražitelji utvrdili da su se žrtve dogovorile da se sastanu na lokaciji radi transporta marihuane".

Istražioci su zaplenili osam pištolja koje testiraju kako bi utvrdili da li je jedan od njih korišćen u ovim ubistvima.

Mara Rodrigez, službenica za javno informisanje u šerifovoj kancelariji, rekla je nakon otkrića da je to područje toliko udaljeno da su morali da zatraže pomoć vazduhoplovnog odeljenja kalifornijske patrole autoputeva.

Na snimcima sa TV stanica na licu mesta nalazi se plavi terenac sa razbijenim prozorom i otvorenim vratima, ali i kombi u kojem su najverovatnije bile žrtve obračuna.

Pustinja Mohave u Kaliforniji često se koristi za ovakve primopredaje ili generalno sastanke kriminalnih grupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading