NIČEGA SE NE SEĆA: Sergej prešao pola sveta BEZ KARTE I PASOŠA! Kad je najmanje očekivao, dogodio se VELEOBRT

Autor:

Svet

28.01.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno čudna priča koju u ovom momentu malo ko može da "proguta"

NIČEGA SE NE SEĆA: Sergej prešao pola sveta BEZ KARTE I PASOŠA! Kad je najmanje očekivao, dogodio se VELEOBRT

Foto: Tiktok/MFASerbia

Sergej Vladimirovič Očigava (46) iz Rusije uspeo je da poleti iz Kopenhagena za Los Anđeles bez avionske karte, pasoša i vize.

Rus je kod sebe prilikom polaska aviona imao samo lokalna dokumenta iz Rusije i Izraela. Prilikom izlaska na aerodromu u Los Anđelesu, carinici su ostali u čudu prijavivši ga momentalno policiji.

U priču se umešao i FBI kojem je Sergej rekao da je doktorirao ekonomiju i marketing, kao i da je u Rusiji radio kao ekonomista.

Kada ga je FBI upitao kako je prošao sve prepreke i kontrole na aerodromu, Rus je jednostavno rekao da se "ničega ne seća".

"Nisam spavao puna tri dana. Nije mi jasno kako sam došao do Los Anđelesa. Ne sećam se kako sam ušao u avion u Kopenhagenu", rekao je Rus Amerikancima.

FBI je proverio aviokompaniju koja je dovela Rusa do SAD. Posada je rekla da je on sedeo na mestu koje je trebalo da bude slobodno.

"Pokušao je da zameni mesto sa drugim putnicima. Nije bio nervozan ili uzrujan. Nismo ga sumnjičili za bilo šta", rekla je jedna od stjuardesa.

Kako se priča dogodila krajem prošle godine, Očigava je svo vreme bio u pritvoru čekajući suđenje.

Porota ga je ove nedelje proglasila krivim jer je bio slepi putnik i osuđen je na pet godina zatvora.

FBI u međuvremenu i dalje proverava Sergeja Vladimiroviča Očigavu a pojedini mediji naglašavaju da se sumnja da je u pitanju ruski špijun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading