NEVEROVATNO! Ruski državljanin uhvaćen kao slepi putnik u avionu bez pasoša, karte i vize!

Autor:

Svet

27.01.2024

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski državljanin proglašen krivim kao slepi putnik u avionu

NEVEROVATNO! Ruski državljanin uhvaćen kao slepi putnik u avionu bez pasoša, karte i vize!

Foto: pixabay.com


Sergej Očigav, ruski državljanin, osuđen je od strane porote suda u Kaliforniji zbog ulaska u avion kao slepi putnik. Očigav je u novembru prošle godine došao iz Danske u Los Anđeles bez pasoša, karte i vize, što je rezultiralo hapšenjem od strane američkih vlasti.

Ulazak u avion bez osnovnih dokumenata

Prema optužnici, Očigav je prošao kroz bezbednosne provere na aerodromu u Kopenhagenu, čak i bez karte, tako što se neprimetno provukao kroz kontrolu iza putnika koji je posedovao kartu. Nakon što je uspeo da uđe u avion skandinavske avio-kompanije, članovi kabinskog osoblja su ga primetili jer je menjao mesta za sedenje koja nisu bila obeležena. Dodatno, Očigav je zahtevao dva obroka od stjuardesa i pokušao je da pojede čokoladu koja je pripadala članovima kabinskog osoblja.

Neuspeli pokušaji socijalizacije u avionu

Jedan od članova kabinskog osoblja je izjavio da je Očigav pokušao da razgovara sa drugim putnicima u avionu, ali da ga je većina ignorisala. Ovi neobični pokušaji socijalizacije samo su dodatno istakli njegovo nelegalno prisustvo u avionu.

Očekivana kazna

Sergej Očigav se sada nalazi u pritvoru i suočava se sa mogućom kaznom od pet godina zatvora. Njegova kazna će biti izrečena 5. februara, a do tada ostaje da se vidi kako će se ovaj neobičan slučaj okončati.

Očigav je, prema navodima američkog tužilaštva, u avionu izazvao niz neobičnih situacija, ali ostaje da se vidi kako će se ceo slučaj završiti i da li će biti izrečena maksimalna kazna koja mu preti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading