PUTINOVA ĆERKA MARIJA VORONCOVA DALA ŠOKANTAN INTERVJU: Otkrila tajne svog života i poslovnih poduhvata!

Autor:

Svet

19.01.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intervju sa Marijom Voroncovom, najstarijom ćerkom ruskog predsednika Vladimira Putina, izazvao je buru komentara nakon što je objavljen na Jutjubu neposredno pred Novu godinu.

PUTINOVA ĆERKA MARIJA VORONCOVA DALA ŠOKANTAN INTERVJU: Otkrila tajne svog života i poslovnih poduhvata!

Foto: Youtube/ ПРОМОМЕД Россия

Iako je u prvi mah prošao neprimećeno, interesovanje medija i javnosti za ovaj 42-minutni intervju se intenziviralo nakon što su ruski mediji skrenuli pažnju na njega.

Nauka kao životni poziv


U ovom intervjuu, Marija Voroncova, doktor i naučnik, fokusirala se na teme iz oblasti nauke, medicine i istraživanja genetike, sa posebnim naglaskom na proučavanje ljudskog genoma. Istakla je važnost života i lečenja pacijenata u Rusiji, izbegavajući da govori o politici, ratu u Ukrajini, ili o svom ocu, čiji identitet nikada nije zvanično potvrđen.

Tajanstvena porodična istorija


Kremlj drži u tajnosti sve detalje o članovima porodice Vladimira Putina, a sam Putin nikada nije javno potvrdio da je Marija Voroncova njegova ćerka. Ipak, zvanični dokumenti je navode kao Mariju Vladimirovnu Voroncovu, rođenu 1985. godine. Putin se više puta pohvalio svojim ćerkama, ističući da se ne bave politikom ili biznisom, mada su novinarska istraživanja otkrila da je Marija 2019. godine osnovala kompaniju "Nomeko" za projekte u zdravstvenoj zaštiti vredne milijarde.

Foto: Youtube/ ПРОМОМЕД Россия

Marija Voroncova

 


Interesovanja i životne faze


U ovom intervjuu, Marija Voroncova je otkrila da je od detinjstva maštala o medicinskoj karijeri, ali je takođe pokazala interesovanje za književnost, muziku i sport. Studirala je medicinu, živela i studirala u Nemačkoj i Holandiji, a nakon razvoda se vratila u Moskvu. Nakon što su je zapadne zemlje stavile na listu sankcionisanih lica, Voroncova je postala predmet kontroverzi i pažnje javnosti.

- Moja interesovanja su veoma široka: od kreativnosti do sporta. Volim sve lepo: slike, muzeje, pozorište i muziku. Muzika je važan deo mog života, i klasika i džez. Trudim se da se bavim sportom nekoliko sati nedeljno, uključujući sezonske sportove kao što su surfovanje i skijanje.



Kritike i reakcije


Intervju je izazvao oštre reakcije među ruskim blogerima i na društvenim mrežama, gde je optužena za licemerje. Neki su kritikovali i njeno ponašanje tokom intervjua, dok je drugima privukla pažnju njenom nervozom i klišeiziranim izjavama. Ovaj intervju se tumači kao deo Putinove promenjene strategije komunikacije pred izbore, koja uključuje i pojavljivanje članova njegove porodice u medijima.

- Ona je nervozna, ponekad govori klišeizirano. Stručnjaci će vam reći koliko košta prsten na njenoj ruci - napisao je novinar novinar Andrej Saharov na svom Telegram kanalu i postavio link do intervjua.

Foto: Youtube/ ПРОМОМЕД Россия

Marija Voroncova

 


U zaključku, intervju sa Marijom Voroncovom je izazvao burne reakcije javnosti, istovremeno otkrivajući delove njenog života i karijere, dok je istovremeno podstakao spekulacije i interesovanje za porodičnu pozadinu ruskom predsedniku Vladimira Putinu.<

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading