MASAKR NA SVADBENOM VESELJU: Svatovi se zakrvili između sebe, pa sevnuli noževi: Nastalo opšte krvoproliće na očigled mladenaca - ima nastradalih!

Autor:

Svet

30.12.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava i smrt na svadbenom slavlju u naselju Krojcberg

MASAKR NA SVADBENOM VESELJU: Svatovi se zakrvili između sebe, pa sevnuli noževi: Nastalo opšte krvoproliće na očigled mladenaca - ima nastradalih!

Foto: Shutterstock

U petak uveče, naselje Krojcberg u Berlinu bilo je poprište tragičnog incidenta tokom svadbenog slavlja, gde je jedan od gostiju izgubio život nakon fizičkog obračuna između dvojice muškaraca.

Prema informacijama policije, zločin se dogodio oko 23 sata u plesnoj sali blizu stanice podzemne železnice. Svađa između dvojice muškaraca prerasla je u fizički sukob, koji je kulminirao ubodom nožem. Prethodno su postojale nesuglasice između ove dvojice muškaraca, kako je saopštila policija.

Gost koji je bio žrtva napada uboden je nožem, a hitna pomoć je odmah pristigla na lice mesta i započela reanimaciju. Nažalost, uprkos brzoj intervenciji, žrtva je preminula u bolnici nakon nešto manje od dva sata.

Osumnjičeni za napad uhapšen je od strane policije direktno u plesnoj dvorani gde se incident odigrao. Veliki broj policijskih snaga pristigao je na mesto zločina, sprovodeći opsežnu istragu tokom koje su venčani par i ostali gosti ispitivani o okolnostima ovog tragičnog događaja.

Identitet žrtve i napadača još uvek nije objavljen, a policija nije otkrila ni informacije o samom venčanju na kojem se zločin dogodio, prenosi Feniks magazin.

Ovih dana građani Nemačke zaista ne mogu u miru da proslavljaju božićne praznike.

Naime, policijske službe su u stanju pripravnosti, oko božićnih marketa i verskih objekata primetan je veći broj organa reda nego inače.

Policijske službe ali i odeljenja za terorizam Beča, Kelna i Madrida imaju identične informacije – u ovim gradovima navodno se za naredne dane, zaključno sa 1. januarom pripremaju teroristički napadi!

Prva četiri hapšenja obavljena su danas 25. decembra u Beču i jedno u Nemačkoj. Policija u austrijskoj prestonici povećala je nadzor u crkvama i božićnim vašarima, preneo je Štandard.

Bezbednosne vlasti su navodno dobile indicije da bi islamska teroristička ćelija mogla da izvrši napad u Evropi na Božić ili Novu godinu.

Mere su preduzete nakon izveštaja prema kojem ekstremističke grupe napadaju hrišćanske simbole i događaje. Moguće destinacije bile bi božićne službe u Beču, Kelnu ili Madridu, prenosi Bild.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading