VIKAO JE I MOLIO ZA POMOĆ: Vozač sleteo s puta, pa ŠEST DANA proveo zarobljen ispod mosta, posle čega se dogodio NEVIĐEN PREOKRET

Autor:

Svet

28.12.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je pozicija vozača u kojoj se našao, dakle ispod mosta i bukvalno u jedinom delu gradića gde nema žive duše, zakomplikovala, on je danima vikao i tražio pomoć ali niko nije čuo

VIKAO JE I MOLIO ZA POMOĆ: Vozač sleteo s puta, pa ŠEST DANA proveo zarobljen ispod mosta, posle čega se dogodio NEVIĐEN PREOKRET

Foto: Privatna arhiva

Dvojica ribara pronašla su muškarca koji je nakon nesreće šest dana bio zarobljen u kamionetu ispod mosta.

Mario Garsjia i zet Nivardo De La Tore našli su se na pravom mestu u pravom trenutku, pošto su kraj mosta, dok su čekali supruge da se vrate iz kafića, primetili automobil i siluetu muškarca u njemu.

Metju Reum (27) iz američke države Indijane spavao je u automobilu, onemoćao, gladan i žedan. Metju je bio toliko zarobljen u kamionetu da nije mogao nikako da mrdne i izađe iz njega. Jedna noga bila mu je potpuno smrskana.

Kako je Reumova pozicija u kojoj se našao, dakle ispod mosta i bukvalno u jedinom delu gradića gde nema žive duše, zakomplikovala, on je danima vikao i tražio pomoć ali niko nije čuo.

Sve dok dva muškarca sasvim slučajno baš tu nisu stali da izađu iz automobila na cigaretu.

"Pokušao je da viče i vrišti, ali niko ga nije čuo. Rekao mi je da je zgnječen u kamionetu već dugo i da je gotovo izgubio svaku nadu jer nikoga nije bilo", ispričao je Garsija.

Reum nije imao hranu, ali je preživeo tako što je pio kišnicu kroz prozor kola.

Ribari su bili izuzetno srećni što su pronašli i spasili čoveka.

"Večeras je bilo hladno i ne verujem da bi izdržao noćas, to je moje lično mišljenje", istakao je narednik Glen Fifild.

Odmah nakon što je pronađen prevezen je u bolnicu, a kasnije mu je u njoj amputirana noga te se sada nalazi na intenzivnoj nezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading