BOJAN POGINUO NAKON ŠTO MU SE KAMION PREVRNUO I EKSPLODIRAO: Srbin izgubio život u stravičnoj nesreći u Americi, porodica moli za pomoć (FOTO)

Autor:

Hronika

30.11.2023

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

za sebe u Srbiji ostavio je neutešne roditelje i sestru sa malim detetom, koje je podizala uz njegovu finansijsku pomoć.

BOJAN POGINUO NAKON ŠTO MU SE KAMION PREVRNUO I EKSPLODIRAO: Srbin izgubio život u stravičnoj nesreći u Americi, porodica moli za pomoć (FOTO)

Foto: GoFundMe

Bojan Petrović (36) iz Srbije tragično je izgubio život pre nekoliko dana u Americi, kada je eksplodirao kamion koji je vozio. Prema rečima portparola policije, žena (39) koja je vozila automobil "nisan altima" je iz nepoznatog razloga zakačila zadnji desni deo Bojanove prikolice. Kamion je poleteo i udario u betonsku bankinu, nakon čega se prevrnuo na krov i zapalio, prenosi Blic.

Republika

Foto: youtube.com/WPLG Local 10

Bojanov kamion nakon nesreće

Bojan je poginuo u jutarnjim časovima 24. novembra. U toku je istraga o čitavom slučaju, a porodica stradalog Bojana sada pokušava da prikupi novac kako bi mogli da njegovo telo vrate u Srbiju i sahrane ga.

Prema rečima Bojanovih prijatelja, reč je o dobrom i poštenom mladiću. Iza sebe u Srbiji ostavio je neutešne roditelje i sestru sa malim detetom, koje je podizala uz njegovu finansijsku pomoć.

- Sada im predstoje veliki troškovi, i pozivamo sve ljude dobre volje da im olakšamo tešku situaciju u kojoj su se našli - navode na stranici GoFundMe gde se skuplja novac za pomoć porodici Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading